Atyaég, néha akkor tudatosul bennem, hogy milyen jó üzlet a Titkos Projekt, amikor érdeklődővel beszélgetek!

Néha bennem is akkor tudatosul, hogy milyen fantasztikus üzletben vagyok, amikor érdeklődőnek adom át az információt! És te is ugyan így leszel, ha elkezded ezt a fantasztikus üzletet építeni. Én sem láttam át az egészet még el nem kezdtem és meg nem értettem mindent, hogy hogyan működik.

Azt láttam viszont, hogy a szponzorom sikereket ért el rövid időn belül és így megbizonyosodtam, hogy ez egy jó üzlet és nem érdemes kimaradni belőle. Főleg azért, mert még új a piacon! És amikor én csatlakoztam a Titkos Projekthez, akkor még nem is volt tervben a webáruház.

A webáruház nélkül is nagyszerű üzletnek tartottam, azért is csatlakoztam, de most nemsokára elindul ez a nagyszerű projekt és ez rengeteg embernek segíteni fog még azoknak is akik nem szeretik a hálózatépítést! Hiszen itt, ha csak a webáruházzal szeretnél foglalkozni és pénzt keresni, akkor nem kell embert csatlakoztatnod, ha nem akarsz.

Viszont, ha üzletépítésben gondolkozol, akkor sokkal több mindenre lehetsz jogosult, ha szinteket lépsz! Itt van egy autóprogram, amit 6 hónap munkával el tudsz érni! Egy BMW-be tudsz beülni és neked csak tankolnod kell, a többit a cég fizeti! Már ezért sokan csatlakoztak, de ez a webáruház projekt még nagyobb érdeklődést hozott a cégnek.

Óriási lehetőség előtt állsz, mert ez nem mindenapi ajánlat és nincs ilyen a piacon még!

A szponzorom csapata, amiben én is tartozok értünk el 100.000 eurós forgalmat pár hónap alatt És ez csak egy kisebb csapat ennél az üzletnél! Ez azért is fontos, mert a cég kifizet nekünk partnereknek az összforgalomból 10%-ot és, ha te még most csatlakozol, akkor ebből fogsz tudni részesülni életed végéig!

Viszont ezek a Global share-ek április végéig elfogynak és többet nem lesznek csak azok kapnak az összforgalomból jutalékot, akik rendelkeznek ezzel a Global Share-el! Ezért ne haboz, ha érdekel ez az üzlet, mert hónapról-hónapra nő a forgalom és még csak Magyarországon kívül Szlovákiában és Szerbiában vagyunk jelen!

Célunk, hogy ez elterjedjen Európában és később az egész világon! A webáruház pedig már az egész európai unióban működtethető lesz, ami óriási dolog azoknak akik partnerek! Ezért, ha azon gondolkozol, hogy el kezdjed e ezt az üzletet, akkor ne sokáig gondolkodj, mert lemaradsz erről a lehetőségről és nem fogsz tudni az összforgalomból részesülni.

Itt meg fogod tudni oldani anyagi gondjaidat nagyon gyorsan és céljaidat, álmaidat fogod tudni megvalósítani!

Ebben tudok neked segíteni!

Nézd meg a videót és keres bátran, hogy meg tudj mindent részletesen!

Várom hívásodat!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber -(Szerbia)

+36702987306 (Magyaro.)

+491704697950 (Németo.)
(viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook:  https://www.facebook.com/arpad.palfi.735

palfi.arpad88@gmail.com

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.