Csatlakoz most és ne várj a Zamnia webáruház elindítására, mert többszörösen jól fogsz járni és óriási piaci előnybe leszel!

A válasz egyszerű! Óriási előnybe kerülsz, ha még most csatlakozol és nem november 9-ke után! Gondolj bele, hogy egy tömeg fog elindulni, hogy pénzt keressenek a Zamnia webáruházzal és te addigra egy csapatot építhetsz fel és ebből a nagy tömegből te és a csapatod egy óriási szeletet fogtok szakítani!

Te nem csak a saját webáruházaddal fogsz pénzt keresni, hanem partnereid webáruházából és akiket ők hoztak be az üzletbe és ezt így 8 UNILEVEL mélységig fogod kapni! Tehát akár több száz webáruház forgalmából fogsz jutalékot kapni! Ez mellett természetesen kapod a hálózati jutalékokat és így nagyon könnyen szinteket fogsz ugrani!


Percenként majdnem 4 millió dollárt költenek az emberek az interneten! Mi pedig itt dolgozunk. Jó ötlet ez szerinted?

Ez még mindig nem minden, mert szerezhetsz még e-commerce share-t, ami azt jelenti, hogy életed végéig passzívan fogsz részesedni a Zamnia webáruház összforgalmából! Most csak gondolj bele, ha az Amazon egy ilyen ajánlatot elébed rak, akkor mi lenne a válaszod? Biztos az, hogy csomagot vásárolnál! Csak van egy rossz hírem, hogy nem fog ilyen ajánlatot adni!

De viszont a Freedom Xpress Global pontosan ezt nyújtja neked! A novemberi induláskor már azonnal az egész európai unió területén kiszállítja a cég a termékeket és a tulajdonosok célja, hogy egy idő után az egész világon ismert legyen a Zamnia webáruház! Gondolj bele, hogy mit ajánlok neked én és a Freedom!

Most valami nagynak végre az elején lehetsz és szakíthatsz egy nagyot! Csak gondolj bele, hogy a munkahelyedet végre ott tudod hagyni és saját magad főnöke lehetsz! Pontosan ezért kezdtem el én is a Freedom Xpress Global üzletet, mert elegem volt, van a jelenlegi helyzetemből és ezen fogok változtatni! Sőt én már elértem egy szintet itt a Freedom üzletnél és ebben tudok neked is segíteni, hogy nagyon gyorsan pénzt keressél!

Nézd meg a videómat és hívj fel és elmondok mindent részletesen!

Ebben tudok neked is segíteni!

Ez a Freedom Xpress Global!

Nézd meg a videót és vedd fel velem minél előbb a kapcsolatot vagy hívj fel bátran!

Várom hívásodat!

Nézd meg videón ide kattintva a BMW autó átadást!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber ,-(Szerbia)

+436607406218 (Ausztria)
(whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook:  https://www.facebook.com/arpad.palfi.735

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.