Forbes magazin, Hír tv, eFinance$fintech fesztíválon elismerő díj! Kell még valami?

Az elmúlt hetekben nem tudtam nagyon bejelentkezni, mert egy nagy projekten vagyok rajta, ami hamarosan elkészül. Ez ha meglesz akkor természetesen újra elkezdek videókat gyártani!

De most azért csináltam ezt a bejegyzést, mert rengeteg dolog történt az elmúlt hetekben. A tulajdonosok hatalmasat alkottak. Benne voltak a FORBES magazinban, Hír tévében és a tv2 is interjút készített Vidákovics Attiláékkal! És ezen kívül az eFinance$fintech fesztiválon díjat nyert a mi platform projektünk, ami nem akármilyen elismerés.

A projektünk díjat nyert nem is akár hol!

Ezért hangoztatom ezerszer, hogy most hatalmas dologba tudsz belenyúlni, amivel elképesztő jövőd lesz! És hétről hétre közelebb vagyunk ahhoz, hogy élesedig a platformunk, ami a kriptontársadalomnak nagyon jó hír lesz és TE egy 500 milliós piacon tudsz ebből profitálni. Ráadásul gondolj abba bele, amikor a blokkláncunk elkészül, amiről sokat beszéltem. Te pedig most akár több tízezer tokent tudsz szerezni…

Kell még ennél nagyobb elismerés és bizonyíték, hogy nagyon komoly üzletbe hívlak?

Nem is győzködlek tovább, mert itt vannak a tulajdonosok, akik eredményeket raktak le és a kripto társadalom elismeri őket!

Ezért ha úgy döntesz végre, hogy szeretnél változtatni az életeden, akkor hívj fel, mert olyan információkat tudok még mondani és küldeni, amivel TE is látni fogod, hogy elképesztő dolgot fogsz tudni megragadni!

Nézd meg a rövid videómat most és vedd fel a kapcsolatot velem!

Csatlakozz a VIP üzleti csoportomba ide kattintva ahol még több fontos információt tudsz meg és kérdezhetsz is tőlem!

Ha fel szeretnéd venni velem a kapcsolatot akkor kattints ide és hívni foglak!

 

 

 

 

 

 

E-mail: info@palfiarpad.com

Tel:  +36 70 743 36 71 (Magyarország)

+43 6763646507 (Ausztria)

Üdvözlettel

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.