Gyere el július 20-án a freedom xpress global üzlet nagy rendezvényére és győződj meg saját magad, hogy a cégünk működik és, hogy te is sikeres lehetsz!

Ahogy a videóban is mondtam, ha te még mindig kételkedsz a Freedom Xpress Global üzletben, akkor gyere el július 20-án a rendezvényünkre és győződj meg saját magad, hogy a cégünk működik!

Én már elmondtam mindent a Freedom üzletről, de tudom, hogy sokan nem mernek bele vágni, mert rengeteg volt az elmúlt időszakban az átveréses üzlet és sok cég tűnt el az emberek pénzével! A Freedom Xpress Global nem ilyen üzlet! Komoly tulajdonosok vannak a cégnél, akik nem 5 évre terveznek, hanem nagyon hosszú távra!

Nem akármilyen helyen lesz a rendezvényünk, az Europa Congress Centert bérelték ki a tulajdonosok! Ez is a cég erejét bizonyítja!

Nem hiába hoztak létre egy webáruházat! Ahogy már elmondtam, hogy ezzel a webáruházzal minden partner pénzt fog keresni, még azok is, akik nem akarnak hálózatot építeni! És nézd meg, hogy az online vásárlásnak mekkora jövője van! Gondolj bele egy karácsonyi szezonra vagy egy Black Friday forgalmára! Ebből tudsz most egy szeletet szakítani magadnak! Tehát, ahogy mondtam, hogy egy munkahelyet is ki fogsz váltani csak a webáruházzal!

Bemutatják a webáruházunkat is a tulajdonosok és sok információt fogunk kapni!

Viszont gondolj bele, hogy mi lesz, ha tovább ajánlod ezt az üzletet és csatlakoznak hozzád…. Igen, akkor lesz egy webáruház-láncod amivel nagyon sok pénzt fogsz keresni és ezen kívül még a hálózati jutalékokat is kapod természetesen és utazásokon vehetsz részt amit a cég fizet és egy éven belül egy BMW autót is megszerezhetsz, ha szinteket érsz el és neked csak annyi lesz a dolgod, hogy tankold, a többit a cég fizeti!

Viszont, ha te kételkedsz még mindig, akkor gyere el most szombaton a rendezvényünkre és bizonyosodj be a Freedom Xpress Global üzletről, hogy működik! És ne miattam gyere el, hanem saját magad miatt, mert meg fogod tudni itt változtatni az életedet és tudom, hogy rengeteg ember ezt szeretné!

Ebben tudok neked segíteni! Jegyekért hívj fel bátran és foglalok neked!

Ez a Freedom Xpress Global!

Nézd meg a videót és vedd fel velem minél előbb a kapcsolatot vagy hívj fel bátran!

Ebben tudok neked segíteni!

Várom hívásodat!

Még több bejegyzést ide kattintva tudsz elolvasni!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber ,-(Szerbia)

+491704697950 (Németo.)
(viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook:  https://www.facebook.com/arpad.palfi.735

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.