Ha a Freedom Xpress Global üzlet megfelelt több világ cégnek is, akkor úgy gondolom, hogy neked is megfog felelni!

Ahogy a videóban is mondtam, ha olyan világcégeknek megfelelt a Freedom Xpress Global mint egy Tesco, OMV, Aliexpress.com, Booking.com stb.! Én úgy gondolom, hogy neked is meg kell, hogy feleljen, mert itt végre akadálymentesen tudod építeni az üzletedet! Az akadály mentes azt jelenti, hogy egyetlen egyszer kell megvásárolnod a csomagodat és díjmentesen tudod építeni az üzletedet és örökös tag vagy! Tehát nincs kötelező havi vásárlás és havi díj sincs!

Nem hiába csatlakoztak profi hálózatépítők az üzlethez! És értek el 6-7 hónap alatt olyan sikereket, hogy most többen is átvesznek BMW autókat! És ami jó hír, hogy itt a kezdő emberek is értek el sikereket! Olyan sikereket, hogy 22 partner volt egy földközi-tengeri luxus hajó úton!

Tehát itt nem csak a profik tudnak sikeresek lenni, hanem olyan átlag emberek, amilyen én is vagyok és amilyen szerintem te is vagy! Ahogy már említettem, hogy óriási előny az, hogy nincs kötelező havi vásárlás, tehát nem kell megvenni havonta olyan terméket 80 vagy 100 euróért is akár, amire az embernek nincs is szüksége! Én tudom, hogy rengeteg ember azért hagyta ott az üzletet, mert 3-4 hónap után nem tudod elérni sikereket és megunta fizetni a havi aktivitást!

Egy ilyen luxus autót szerezhetsz meg magadnak egy éven belül hitelek nélkül!

És ami nagyszerű, hogy itt a Freedom Xpress Global üzletnél csatlakozásod után, azonnal pénzt fogsz keresni, ha dolgozol! Tehát nem kell 3-4 hónapot gürcölnöd, mint más cégeknél, hogy a jutalékodat meg kapjad! És a csomagodnak a dupláját le tudod vásárolni partnercégeknél a kedvezmény erejéig! Tehát többszörösen is jól jársz!

Több világ cég szerződést kötött a Freedom Xpress üzlettel és mondjuk az OMV-nek megfelel, akkor neked is megfog felelni!

És november 9 lesz még csak a nagy napunk, amikor elindul a webáruház! Rengeteg ember jól fog járni és, ha te most lépsz és csatlakozol, akkor itt lehetsz az elején és egy webáruház-láncot is fel tudsz építeni magadnak!

Ilyen lehetőséget nyújt a Freedom Xpress Global, de hívj fel és elfogok mondani mindent részletesen, mert sok mindent nem mondtam el!

Ez a Freedom Xpress Global!

Nézd meg a videót és vedd fel velem minél előbb a kapcsolatot vagy hívj fel bátran!

Ebben tudok neked segíteni!

Várom hívásodat!

Még több bejegyzést ide kattintva tudsz elolvasni!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber ,-(Szerbia)

+491704697950 (Németo.)
(viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook:  https://www.facebook.com/arpad.palfi.735

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.