Hamarosan újra Pre Token osztás a Novalus Prime üzletnél!

Miért várjuk mindig nagyon a vasárnapot mi Novalus Prime partnerek? Egyértelműen azért, mert a Novalus rendszere akkor osztja ki a Mozaic Pre tokeneket! Ez egy elképesztő lehetőség minden ember számára!

FONTOS!

A Novalus Prime nem az MLM világának készült, hanem mindenkinek! Elképesztő passzív jövedelmet tudnak az emberek biztosítani. Méghozzá négyféleképpen tudnak passzív jövedelmet szerezni emberek hívogatása nélkül! Ráadásul egy pénztermelő gépezetet tudnak szerezni, ha részt vesznek a Pool osztályokban.

Légy részese ennek a fantasztikus lehetőségnek és változtasd meg az életed!

Gondolj bele egy kicsit abba, hogy egy Mozaic coin akár több 100 dollárt vagy eurót érhet, Te MOST szerezhetsz magadnak több ezret vagy akár több százezret! Ez egy elképesztő lehetőség, amit minden ember meg tud ragadni, mert nem kell több millió forint ahhoz, hogy megszerezzenek maguknak egy csomagot!

Amit tudnod kell, hogy rengeteg ember kriptomilliomos lett azért, mert hasonló projektekben vettek részt. Te pedig itt lehetsz az elején és egy olyan projektben vehetsz részt, ahol nagyon komoly szakemberek állnak a projekt mögött!

A MI blokkláncunk hatalmas problémát old meg a kripto társadalomnak és Te ennek részese lehetsz és rengeteg pénzt fogsz tudni emberek zaklatása nélkül keresni!

Én szóltam!!
A 6 POOL, összesen 492.700 db pre tokent oszt szét. Mivel az üzlet legelején vagyunk és még nagyon kevesen szerepelnek a POOL-ok kiosztásában, ezért MOST van a lehető legnagyobb esélyed arra, hogy a lehető legtöbb pre tokent szerezd meg, ugyan akkora összegű csomaggal, mint amiért később biztosan egyre kevesebb pre token jár majd!

 

Nézd meg a rövid videómat most és vedd fel a kapcsolatot velem!

Csatlakozz a VIP üzleti csoportomba ide kattintva ahol még több fontos információt tudsz meg és kérdezhetsz is tőlem!

Ha fel szeretnéd venni velem a kapcsolatot akkor kattints ide és hívni foglak!

 

 

 

 

 

 

E-mail: info@palfiarpad.com

Tel:  +36 70 743 36 71 (Magyarország)

+43 6763646507 (Ausztria)

Üdvözlettel

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.