Használd ki -20%-os csomag kedvezményünket augusztus 31.-ig, mert most többszörösen is jól fogsz járni!

Szerezz most kedvezményesen csomagot és legyél máris piaci előnyben! Most érdemes kihasználnod ezt az ajánlatot, mert többszörösen is jól jársz és nem hiszem, hogy találsz most a piacon hasonló ajánlatot!

Ahogy a videóban is elmondtam, hogy most óriási piaci előnyt szerezhetsz, ha még most elindulsz és ezt mind kedvezményesen teheted meg! Ahogy el fog indulni a webáruházunk, akkor egy óriási tömeg fog elindulni, hogy csatlakozzon a Freedom Xpress Global üzlethez és te addigra egy nagyon szép webáruház láncot fogsz tudni magadnak felépíteni!


A képen a pontos árak találhatóak!

Ezért ne habozz, mert most tényleg többszörösen is jól fogsz járni és egy szebb jövőt építhetsz fel nem csak magadnak, hanem az egész családodnak! Én tudom, hogy az emberek többsége ezt szeretné és a Freedom ezt tudja nyújtani nekünk partnereknek és neked is, ha hallgatsz rám és csatlakozol!

Használd ki augusztus 31-ig csomag kedvezményünket:

1. Business license pack : 750 helyet 600 EUR, kedvezmény 150 EUR!

2. Partner Licence Pack: 1500 EUR helyett 1200 EUR, kedvezmény 300 EUR, 2db license kód értékesítése utáni profit 300 EUR!!!

3. Premium License Pack: 5000 EUR helyett 4000 EUR, kedvezmény 1000 EUR, 10db license kód értékesítése utáni profit: 3500 EUR!!!

4. Enterprise License Pack: 12.500 EUR helyett 10.000 Eur, kedvezmény 2500 EUR, 20 db license kód értékesítése utáni profit 5000 EUR!!!

Itt kikerekítettem a csomagoknak az összegét, de a lényeg az úgy gondolom, hogy látszik és a fenti képen a pontos árak vannak!

Ahogy te is látod, hogy már csak a csomagod ára visszatérül nagyon gyorsan, ha kiárusítod ezeket a licence kódokat, de még ahogy a videóban is említettem, hogy itt vannak az E-commerce Sharek és a saját webáruházad is! Tehát itt többszörösen is jól jársz és egy óriási karriert építhetsz magadnak!

Ez a Freedom Xpress Global!

Nézd meg a videót és vedd fel velem minél előbb a kapcsolatot vagy hívj fel bátran!

Ebben tudok neked segíteni!

Várom hívásodat!

Nézd meg videón ide kattintva a BMW autó átadást!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber ,-(Szerbia)

+436607406218 (Ausztria)
(whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook:  https://www.facebook.com/arpad.palfi.735

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.