Használd ki decemberi promóciónkat, mert 100% jól fogsz járni! Minden csomagnak levásárolhatod a 200%-át partner cégeknél és a Zamnia webáruház összforgalmából életed végéig részesedhetsz, ha szerzel magadnak e-commerce share-t!

Most egy olyan üzlethez tudsz csatlakozni, ahol az emberek 100%-a jól jár! Ahogy a videóban is elmondtam, hogy egy webáruházat tudsz otthonról működtetni és pénzt keresni! Természetesen, ha karrierben gondolkozol, akkor egy webáruház-láncot építhetsz fel magadnak! És itt van még a decemberi promóció, hogy egy vagy több share-t szerezzél magadnak!

És amit a videóban nem mondtam el, hogy itt nincs kötelező havi vásárlás és tagdíj sincs! Ez óriási előny más üzletekhez képest! És itt az indulásod után azonnal pénzt tudsz keresni, tehát nem kell elérned semmilyen forgalmat, hogy jutalékban részesülj! Ez megint csak jó hír, mert sok üzletnél egy bizonyos forgalom után fogsz jutalékban részesülni! A FreedomXpress üzletnél azonnal pénzt tudsz keresni!

Szerez magadnak e-commerce share-t te is és részesedj passzívan a Zamnia webáruház összforgalmából életed végéig!

Tehát rögtön pénzt tudsz keresni a Zamnia webáruházzal és még, ha hálózatot akarsz építeni, tehát karrierben gondolkozol, akkor a hálózati jutalékokat is kapni fogod azonnal, ahogy partner szerzel magadnak! Ez óriási pénz keresési lehetőség!

És gondolj bele, hogy a Zamnia webáruház 1-2 év alatt óriási lesz és brutális forgalmak lesznek és te részesedhetsz passzívan az összforgalomból! Itt ahogy mondtam többször is, hogy nincs veszíteni valód!


Ha FreedomXpress partner vagy ilyen ilyen csomagot tudsz kötni a Vodafone-al!

Ezt a partner cégek is bizonyítják ahol kedvezményesen le tudod vásárolni a csomagodnak a dupláját! Ha kételkedsz abban, amit én mondok, akkor nézd meg, hogy itt egy Tesco, OMV, Booking.com, Rentalcars.com, Pelikan.hu, Aliexpress és a Vodafone is partnerünk! Ezek a világ cégek nem kötnek akárkivel csak úgy szerződést! A Freedom Xpress Global üzlettel viszont szerződést kötöttek! Ez egy óriási bizonyíték! És akkor itt van a Zamnia webáruházunk, amivel pénzt keresünk és aki szerzet már share-t, az már részesedik az összforgalomból! Én már részesedek és ajánlom neked is, mert tényleg többszörösen jól fogsz járni és passzívan fogsz pénzt keresni életed végéig!


Olcsóban tudsz tankolni is, ez is hatalmas bizonyíték!

És én mindenben segítek neked, hogy te is felépíts magadnak egy webáruház-láncot és elérd céljaidat, vágyaidat! Hidd el, hogy itt a FreedomXpress üzletnél teljesen meg fogod változtatni az életedet és egy szebb jövőt fogsz biztosítani magadnak és családodnak!

Ami még kimarad az megint csak jó hír a számodra! Az 50 és 780 eurós csomagot kivéve az összes csomagban kapsz levásárlási utalványt, amit a Zamnia webáruházban le tudsz vásárolni!

Freedom Xpress Global üzleti csomagok:

260 euró: -1 licence code (saját webáruház)
-20% az eladások után a webáruházból
-25 euró levásárolható a Zamnia webáruházban

520 euró: -1 licence code (saját webáruház)
-25% az eladások után a webáruházból
-50 euró levásárolható a Zamnia webáruházban

780 euró: -1 licence code
-25% az eladások után a webáruházból
-1 E-commerce Share

1560 euró: – 1 saját licence code
-2 eladható business licence code (db 750 euró)
-150 euró levásárolható a Zamnia webáruházban
-2 E-commerce Share

5200 euró: -1 saját licence code
-10 eladható business licence code (db750euró)
-250 euró levásárolható a Zamnia webáruházban
-8 E-commerce share

13000 euró: -1 saját licence code
-20 eladható business licence code (db 750 euró)
-500 euró levásárolható a Zamnia webáruházban
-24 E-commerce Share

Ebben tudok neked is segíteni!

Ez a Freedom Xpress Global!

Nézd meg a videót és vedd fel velem minél előbb a kapcsolatot vagy hívj fel bátran!

Várom hívásodat!

Néz körül a Zamnia webáruház oldalán ide kattintva!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber ,-(Szerbia)

+436607406218 (Ausztria)
( viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook elérhetőségemhez pedig kattints ide!

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.