Használd ki február 29-ig tartó kihagyhatatlan ajánlatunkat!

Ha most kihasználod február 29-ig az akciónkat, akkor gyakorlatilag az 1560 eurós csomagod ingyen lesz! Ehhez természetesen értékesítened kell a két business licence kódot, ami a 780 eurós csomagot tartalmazza! És csak is ebben a csomagban kapható február végéig webáruház share, ami azt jelenti, hogy életed végéig részesedsz a Zamnia webáruház összforgalmából!

Ez az ajánlat csak is február végéig szól. Utána nem lesznek sem share-ek elérhetőek és licence kódok sem. Viszont, amit a videóban is elmondtam az elérhető lesz folyamatosan. Tehát 4 mélységig fogsz direkt bónuszt kapni a cégtől!

És amit teljesen kifelejtettem, hogy természetesen van nálunk Matching bónusz is! Amit szintén több mélységig fogsz kapni! Magyarul ez jogdíjat jelent! Ehhez fel kell építened egy csapatot, akik dolgoznak folyamatosan és te ebből fogsz passzívan pénzt keresni! Ez egy plusz jutalék még a többi mellé.

Életed eddigi legnagyobb lehetőségét ajánlom neked! Az e-commerce kereskedelemben vehetsz részt a FreedomXpressen keresztül, ami lehetővé teszi, hogy egy webáruházat működtess! Építs meg segítségemmel saját e-commerce birodalmadat.

Ha gyorsan sok pénzt akarsz keresni, akkor az Enterprise csomaggal tudni fogsz!

Enterprise

€1.560,00
 Kedvezmény számla: €3.000,00
 E-Kereskedelmi számla: €120,00
 Ajánló link: 25 / 10 / 10 / 5 / 5 / 5 / 5 / 5%
 Direkt bónusz: 10 / 3 / 1 / 1%
 Bináris bónusz: 11%
 Matching bónusz: 5 / 5 / 5%
 Heti maximális bináris kifizetés: €2.000,00
 Bináris pozíció: 3
 BV = 1380
 CP = 690
 2 business license kódok

Ez az igazi jövedelem duplikáló gyorsítósáv, hiszen a csomag megvásárlásakor a bináris struktúrában nem csupán 1 pozíciót kapsz, mint a korábbi csomagok esetében, hanem 3 bináris pozíciót kapsz a cégtől, így az összes hálózatodba érkező forgalom, egyszerre több pozíciódat fogja tölteni, így azokon kevesebb forgalmat kell generálj később ugyanazon jutalékok felvételéhez!

Ezzel a csomaggal nem csupán saját közvetlen regisztráltjaid után kapod meg a 10% direct bonust, hanem további 3 unilevel szinten keresztül vagy jogosult teljesen passzívan részesedni alsó vonalaid starter csomag értékesítéseiből 3% 1% 1% mértékben!

Ez hatványozottan több plusz jövedelmet jelenthet számodra!

Heti bináris jövedelmi küszöböd 2000 EUR, mely érvényes mind a 3 pozícióra, ennek köszönhetően a havi bináris jutalékaid mértéke elérhetik akár a 24.000 eurót is!

Ennek a csomagnak a megvásárlásával 3 generációs mélységből fogod kapni az 10%-5%-5% jogdíjszerű jövedelmet, a partnereid bináris jutaléka után, így már valóban komoly passzív bevétel termelőeszköz lesz a kezedben!

Ezzel az üzleti csomaggal 8 unilevel szinten keresztül (25%, 10%, 10%, 5%, 5%, 5%, 5%, 5% ) tudsz részesedni a struktúrádban alattad elhelyezkedő Affiliate Partnerek webáruház forgalmainak árréséből és hálózatod tagjainak költéseiből, amivel maximalizálod az elérhető legnagyobb mélységekből származó kifizetéseket a webáruházak forgalmai után!

Elképzelted már valaha, hogy milyen lehet webáruházak százainak vagy akár ezreinek termeléséből részesedni? Itt most nem csak elképzelheted, de meg is valósíthatod!

Ebben tudok neked is segíteni!

Nézd meg a videót és vedd fel velem minél előbb a kapcsolatot vagy hívj fel bátran!

Várom hívásodat!

Még több bejegyzést ide kattintva tudsz megnézni!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Csináld meg az ingyenes regisztrációt ide kattintva és beszéljünk utána telefonon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber ,-(Szerbia)

+436607406218 (Ausztria)
( viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook elérhetőségemhez pedig kattints ide!

 

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.