Hogyan döntöttem volna, ha előbb találkozom a FreedomXpress üzlettel?

Ahogy el mondtam a videóban, hogy ha 4 évvel előbb találkozom a FreedomXpress üzlettel, akkor biztos vagyok abban, hogy nem költöztem volna ki külföldre! Ezt azért mondom, mert lehet, hogy hasonló helyzetben vagy, mint én 4-5 évvel ezelőtt voltam és lépni akarsz, hogy változtass a helyzeteden! Ezért adj magadnak 1-2 évet és kezd el építeni a Freedom üzletet, mert itt saját karriert tudsz felépíteni saját magadnak!

Nekem a külföldi élet kellett ahhoz, hogy rájöjjek arra, hogy ha nem kezdek el valamit csinálni saját magam, akkor hitelekkel, adósságokkal fogom leélni az életemet! Azért meg nem vagyok hajlandó hitelt fel venni, hogy céljaimat, álmaimat megvalósítsam! Ahogy mindenki, én is szeretnék egy saját házat, autót és egyéb mást elérni az életben! Ezt külföldön sem lehet elérni hitelek nélkül! Esetleg hosszú évek kemény munkájával, ha sikerül!

Ezért döntöttem én úgy, hogy keresek egy üzletet, amivel ki léphetek a mókuskerékből! Viszont sajnálom, hogy nem előbb lettem ilyen vállalkozó szellemű. Ehhez kelet nekem Németország! Elegem volt a monoton világból és abból, hogy alig van időm saját magamra! Hiába kerestem jól, nem voltam meg elégedve! Messze voltam a szülővárosomtól, ahol imádtam élni és a közérzetem sem volt remek.

Adj magadnak 1-2 évet és érd el céljaidat a FreedomXpress üzlettel!

Közben a feleségem terhes volt a kislányunkkal és ott kezdtem el gondolkodni, hogy ez így nem mehet tovább, mert alig vagyok otthon! Ezért elkezdtem őrülten keresni valami lehetőséget, majd egy idő után szembe jött velem a FreedomXpress! Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ebben az üzletben vagyok és egy olyan iparágban vehetek részt mint az e-kereskedelem!

Abban is biztos vagyok, hogy ha 4 vagy 5 évvel ezelőtt találkozom a Freedom Xpress Global üzlettel, akkor biztos, hogy adtam volna magamnak 1-2 évet és nem jöttem volna ki külföldre dolgozni! Tudom, hogy nem ismersz engem és azt is tudom, hogy bizalmatlan vagy, de nem ok nélkül vagy itt a weboldalamon!

Ezért hallgass rám és adj magadnak 1 vagy 2 évet, kezd el építeni a FreedomXpress üzletet, mert pénzt fogsz keresni és céljaidat fogod megvalósítani, hitelek nélkül! Persze nem kötelező hallgatnod rám, de akkor ott fogsz maradni abban a mókuskerékben amiben jelenleg is vagy! Vagy kifogsz menni te is külföldre a jobb élet reményében, de gondolom te is hallottad, hogy hány embernek nem jött be, és pár hónap után haza mentek és még mínuszba is verték magukat!

Tehát adj magadnak 1-2 évet és kezd el építeni a saját karrieredet (jövődet) a FreedomXpress üzletnél és változtasd meg az életedet pozitív irányba! Keressél több pénzt, legyen hitelek nélkül autód, lakásod, házad és utazzál évente többször is! Itt ezt mind elérheted, persze minden rajtad áll! Én mindenben segíteni foglak, hogy te sikereket érjél el és pénzt keressél.

Legyen 2020 a te éved és teremtsd meg anyagi biztonságodat, hogy egy szebb és boldogabb életet tudjál élni családoddal!

Ebben tudok neked is segíteni!

Nézd meg a videót és vedd fel velem minél előbb a kapcsolatot vagy hívj fel bátran!

Várom hívásodat!

Néz körül a Zamnia webáruház oldalán ide kattintva!

Még több bejegyzést ide kattintva tudsz megnézni!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber ,-(Szerbia)

+436607406218 (Ausztria)
( viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook elérhetőségemhez pedig kattints ide!

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.