Hogyan lehetsz Webáruházlánc tulajdonos a Titkos Projekten keresztül?

Üdvözöllek, Pálfi Árpád vagyok!

A mai nap arról beszélek a videóban, hogy hogyan lehetsz egy webáruház tulajdonos! Igen, mert itt a Titkos Projektemben ez is lehetséges és ezt most aki kihasználja, többszörösen is jó jár!

Ezt otthonról tudod működtetni és nem kell senkit sem hívogatnod, zaklatnod! Neked csak annyi dolgod van, hogy reklámozd! Több mint 100.000 termék lesz megtalálható! És ami fontos, hogy a termékeink  többsége olcsóbb lesz mint más világ webáruházakhoz képest!

Ami azt jelenti, hogy egy óriási előny ez a partnereink számára, hiszen saját webáruházzal fogsz rendelkezni és nem neked kell raktároznod a termékeket, nem neked kell számláznod és nem neked kell kiszállítani! Neked csak reklámoznod kell és ez által, ha a vásárló rajtad keresztül vásárol te azonnali jutalékban részesülsz!

Ami most jelenleg fontos, hogy ha most regisztrálsz be akkor még tudsz részesedni a cég összforgalmából is havonta életed végéig! Tehát minden féleképpen pénzt fogsz tudni keresni! És nincs kötelező vásárlás és kötelező havidíj! Egyszer kell megvásárolnod a csomagodat és onnantól kezdve örökös tag vagy és díj mentesen tudod az üzletedet építeni!

Ez most úgy gondolom, hogy mindenki számára egy nagy lehetőség, hiszen ez annak is lehetőség, aki nem tud vagy nem szeret hálózatot építeni! És ezt otthonról tudod működtetni saját időbeosztásod szerint!

Itt csak a webáruházzal több 100 eurót is meg fogsz keresni vagy akár a fizetésedet is meg tudod keresni, de ha jobban ráfekszel, akkor sokkal többet fogsz itt meg keresni! Igen, akár több ezer eurót is meg lehet! Természetesen ez rajtad fog múlni, hogy mennyi időt fektetsz bele!

És ha hálózatot is építesz, akkor sokkal több pénzt fogsz meg keresni és több mindenre leszel jogosult! Gondolj bele, hogy ezzel a mi üzletünkkel rengeteg ember fog élni és így a cégnek az összforgalma is egyre csak nő és így több pénzt fogsz kapni havonta! Gondolj bele egy karácsonyi szezonra vagy csak egy Black Freday-ra mekkora forgalmak vannak és te ebből fogsz tudni pénzt teremteni magadnak!

Ebben tudok neked segíteni!

Nézd meg a videót és keres bátran, hogy meg tudj mindent részletesen!

Várom hívásodat!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Ha még több bejegyzést szeretnél megnézni, akkor kattints ide!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber -(Szerbia)

+36702987306 (Magyaro.)

+491704697950 (Németo.)
(viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook:  https://www.facebook.com/arpad.palfi.735

palfi.arpad88@gmail.com

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.