Hogyan szerez magadnak életed végéig passzív jövedelmet?

A Freedom Xpress Global üzletnél most olyan lehetőséged van, hogy szerezz magadnak e-commerce shareket! Ez azt jelenti, hogy egy webáruház összforgalmából kapod életed végéig a részesedést! Ez olyan biztos, mint ahogy most olvasod a blog bejegyzésemet! Ez az akció pontosan nem tudom meddig tart! Ezért is ajánlom, hogy minél előbb szerezz magadnak 1 vagy több share-t!

Ez mellé természetesen lesz egy webáruház licence kódod, ami azt jelenti, hogy egy saját webáruházzal fogsz rendelkezni! Ezért ajánlom a Freedom Xpress üzletet, mert ide aki csatlakozik az biztos jól fog járni! Minden ember pénzt tud keresni a webáruházzal, még olyan emberek is, akik nem akarnak vagy nem szeretnek hálózatot építeni!

Csak a webáruházzal egy munkahelyet ki lehet váltani! Gondolj bele csak egy Black Friday vagy egy karácsonyi szezonra! Óriási forgalmak vannak és te egy ilyen üzletágban tudsz részt venni! És ez még mindig nem minden, mert a Freedomnál olyan könnyítések vannak, ami előny más MLM cégekhez képest! Nincs havi kötelező vásárlás, tehát egyszer kell megvenned a csomagot és örökös tag vagy!

A wbáruháznkak a neve Zamnia.com lesz, amiben körülbelül 100.000 termék lesz megtalálható!

És hálózatban gondolkozol, akkor díjmentesen tudod építeni az üzletedet! Ez mellé le tudod vásárolni a csomagodnak a dupláját partner cégeknél! Viszont nem akármilyen partner cégek kötöttek szerződést a Freedom Xpress Global üzlettel! Itt egy Tesco, OMV, Booking.com, Rentalcars.com, Pelikan.hu, Aliexpress.com és a Vodafone! Híd el nekem, hogy ezek a partner cégek nem kötnek csak úgy akárkivel szerződést!

Tehát ez is bizonyítja, hogy nagyon komoly cég vagyunk és ezért is használd ki azt a lehetőséget, hogy szerzel magadnak e-commerce Share-t, hogy részesedni tudj életed végéig a webáruház összforgalmából!

Én tudom, hogy itt a Freedom Xpress üzletnél sokan megoldották a gondjaikat és most céljaik, álmaik felé vették az írányt! Ezt te is eltudod érni itt a Freedom üzletben és hamarosan elindul a webáruházunk, amivel rengeteg ember nagyon szép pénzt fog keresni! És gondolj bele, ha te még ezen kívül hálózatot építesz, akkor egy webáruház-láncnak a tulajdonosa lehetsz!

Ez azt jelenti, hogy nem csak a te webáruház forgalmadból fogsz pénzt keresni, hanem partnereid webáruház forgalmából és ez így 8 mélységig fogod kapni!Ez azt jelenti hogy,akár több száz embernek a webáruház forgalmából is pénzt kereshetsz, attól függ mekkora hálózatot építesz! És még, ha szerzel Shareket, akkor rettentően jól fogsz járni!

Tehát itt a Freedom Xpress Global üzlet ilyen lehetőséget nyújt az embereknek! És neked, ha tényleg eleged van abból a helyzetből, amiben jelenleg vagy, akkor ne sokáig gondolkozz, mert itt meg fogod tudni valósítani céljaidat, álmaidat és több időd jut családodra, barátaidra és saját magadra is!

Nézd meg a videót és vedd fel velem minél előbb a kapcsolatot vagy hívj fel bátran!

Ebben tudok neked segíteni!

Várom hívásodat!

Még több bejegyzést ide kattintva tudsz elolvasni!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber ,whatsApp-(Szerbia)

+491704697950 (Németo.)
(viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook:  https://www.facebook.com/arpad.palfi.735

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.