Hogyan tudsz több mint 50 országban üzletet építeni egyszere?

Üdvözöllek, Pálfi Árpád vagyok!

Igen, lehetséges, hogy egyszere több országban is építsd az online technikával a SEN üzletet!Én jelenleg Németországban élek és innen építem a SEN üzletemet és vannak érdeklődőim több országból is és csatlakozóim is!Szerbiából többen meg kerestek az elmúlt héten, de voltak már érdeklődőim Svédországból és Angliából is!Természetesen magyar emberek voltak, de ha te beszélsz több nyelven akkor nagyobb előnyben vagy, mert akár több nyelven is építheted ezt a fantasztikus üzletet!

Nem kell megijedned, ha nem beszélsz idegen nyelvet, mert akkor csak csatlakoztatnod kell olyan üzleti partnereket akik beszélnek!És így is ki tudsz lépni a nemzetközi piactére!A SEN pedig online szoftvereket gyárt és forgalmaz és ez még azért is nagyszerű, mert ezekkel a szoftverekkel tudom a 100% online technikát még jobban használni és gyorsabban haladni!

A SEN cég pedig ezekből a szoftverek értékesítéséből tudja nekünk üzleti partnereknek az autót,utazásokat és fix havi jövedelmet biztosítani, majd pár év múlva egy ingatlant is akár!Igen, a SEN cég bevezetett egy ingatlan projektet a marketing tervébe és így egy lakást és egy házat is tudsz magadnak bíztosítani, amit a SEN cég fizet ki.

Az ingatlant azt én úgy gondolom, hogy egy 4-6 évig tudod magadnak meg szerezni, de az autót,utazásokat és a havi jövedelmet azt egy éven belül mind el tudod érni.Az én szponzorom 5 hónap alatt kapta meg az autóját, de voltak akik 6-7 hónap alatt teljesíteték.Én úgy gondolom, hogy egy éven belül meg lehet csínálni és ezt mind hitelek nélkül kevés befektetéssel tudod elérni.

Van még egy jó hírem, ha neked nem kell az autó, azért mert itt a SEN akkor kifizeti neked az autó árát ami ebben az esetben 19000 euró az az több mint 6 millió forint!És ezt egy éven belül meg tudod szerezni magadnak.Az autós program több mint 2 éve vezette be a cég és már több mint 30 autó futott ki!Ami nagyszerű teljesítmény!

Gondolj bele, mennyi gondodat megtudná oldani 19000 euró az az több mint 6 millió forint!És ezt mind otthonról napi 1-2 órában tudod saját idő beosztásod szerint csínálni jelenlegi munkahelyed mellett!És ezt mind 1 éven belül meg tudod szerezni!

Kattints a videóra a részletekért!

Ebben tudok neked segíteni!

Ha érdekel az ajánlatom akkor keres bátran az elérhetőségeim egyikén!

Kattints ide és elmondom,hogy hogyan tudsz azonnal 60 eurós jutalékokat keresni.

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Még több bejegyzést ide kattintva tudsz meg nézni!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Regisztrálni szeretnél akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831(Szerbia)

+36702987306 (Magyaro.)

+491704697950 (Németo.)
(viber,whatsApp,messenger)

palfi.arpad88@gmail.com

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.