Keresek 3 olyan embert, aki egy egy éven belül BMW-vel akar járni, komoly pénzt akar keresni és luxus utazásokon akar résztvenni.

Üdvözöllek, Pálfi Árpád vagyok!

Mi történik, ha te szeretnél lenni az egyik a 3 közül? Természetesen én mindenben támogatni foglak és a te tempódban fogunk haladni! Nem foglak noszogatni vagy parancsolgatni, csak támogatni foglak, hogy te minél sikeresebb legyél és érd el minél előbb a BMW-t vagy az utazásokat, pénzt!

Mind ez akadályok, megkötések nélkül. Most tudom, hogy azt gondolod, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen. Pedig igaz! Én is megcsinálom. Márpedig, ha ez nekem sikerül, akkor bárkinek, így neked is.

Gondold ezt át, hogy ezt jelenlegi tevékenységeddel el tudod érni? Mindezt úgy, ahogy a videóban is említem, hogy nincs kötelező vásárlás, havidíj és a csomagod értéke visszajön, sőt pénzt termel! Ez egy olyan ajánlat, ami nincs a piacon! Márpedig így dolgozni meglehetősen könnyű.

Ha te szeretnéd ezt az üzletet, akkor nagyon komolyan tudunk együtt dolgozni, offline és online is. Ha elindulunk, akkor napi szinten kommunikálunk és beszélek a jelöltjeiddel és persze megtanítalak mindenre amit én tudok!

Egy ilyen BMW-vel járhatsz fél vagy egy éven belül.

Ennek eredményeképpen fél vagy egy éven belül te egy BMW-be tudsz beülni és a hajó utazásokon is ott leszel és persze komoly pénzeket fogsz keresni. Nem lesz kínos beszélgetés az üzlettársakkal, hogy bekellene fizetni a kötelező vásárlást vagy a havidíjat. Az egész egy könnyed munka lesz, sokkal jobb belépési aránnyal, mint amivel eddig valaha találkozhattál.

Vannak a cégnél képzések. Én éppen most voltam és nagyon sokat tanultam és itt minden mínőséges, nagyon szép környezetben voltam. És ha eljössz egy ilyen rendezvényre, akkor te is egy ilyen szép környezetbe tudsz jönni és  a vendégeidet elhívni. És ha megnézed a Weblapokat és a partnercégeket, akkor ez egy nagy bizonyíték, hogy nagyon komoly cég vagyunk és ide elhívhatod a kezdőket  és a vér profikat is. Ez nagyon nem mindegy ám! Megmondom miért.

Minden nagy hálózatot profi hálózatépítők építettek fel. Ha  a környezet vagy az ajánlat középszerű, akkor az a hálózat soha nem lesz nagy, még akkor sem, ha az ajánlat egyébként jó. Mert egy profi nem fog olyan helyen dolgozni.

Itt minden profi. A hajó ahova elmehetsz az a legjobb, amit valaha láthatthál. BMW program. Az úton felfelé, Rolex, arany Rolex óra. Saját Mercedes S- classe, saját Porsche, 500.000 euró értékű ingatlan. Ezek mind nagyon komoly dolgok. Ezt pedig a profi hálózatépítők is észreveszik, sőt akarják.

Ezek a körülmények azok, ahol a hálózatépítők akarnak dolgozni. És nem kell meg ijedned, ha te kezdő vagy, mert itt te is lehetsz egy idő után vérprofi és én ebben segítelek téged, hogy azzá válj.

Ha érdekel az ajánlatom, akkor keres bátran az elérhetőségeim egyikén vagy hívj fel!

Kattints a videóra a részletekért most!

Várom hívásodat!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Ha még több bejegyzést szeretnél megnézni, akkor kattints ide!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber -(Szerbia)

+36702987306 (Magyaro.)

+491704697950 (Németo.)
(viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204
Facebook:  https://www.facebook.com/arpad.palfi.735

palfi.arpad88@gmail.com

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.