Keresek olyan embereket egy nemzetközi üzletre, akik beszélnek idegen nyelven!

Üdvözöllek, Pálfi Árpd vagyok!

Most egy nagy lehetőséget kínálok neked, mert akár rajtad keresztül egy ország megismerheti a Titkos Projekt nevű üzletet! Ez azt jelenti, ha rajtad keresztül kiépül a piac, akkor te nagyon jól fogsz járni! Sőt anyagi problémáidat fogod tudni rövid időn belül megoldani és anyagilag bebiztosíthatod magad hosszú távra!

Mindegy milyen nyelven beszélsz az anya nyelveden kívül, mert még csak most kezdtünk el terjeszkedni Európában és a többi kontinensen még nem vagyunk jelen, de a tervünk és célunk az, hogy az egész világon minden országban felépüljön ez az üzlet.

Ez azt jelenti a számodra, hogy most még az elején lehetsz és ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy megold anyagi helyzetedet és céljaidat, álmaidat megvalósítsd! És itt a csomagod ára többszörösen is visszatérül, mert részesedsz, ha partner vagy a cég forgalmából, hiszen minden hónap végén kifizet nekünk partnereknek 10% az összforgalomból.

Így egy idő után visszatérül a csomagod ára, de ha ügyes vagy, akkor az első hónap után több 100 eurót tudsz megkeresni! Ami fontos, hogy világcégekkel kötött szerződést a cégünk, méghozzá itt a Tesco, Booking.com, Rentalcars.com, OMV, Pelikan.hu és az Aliexpress.com és még sok kisebb partner cégünk van. Ami azt jelenti, hogy ha partner vagy, akkor ezeknél a cégeknél tudsz kedvezményesen vásárolni.

A cégünk nem rég nyitott meg egy új üzletágat, ami nagy érdeklődést keltet az embereknél, mert ha csatlakozol, akkor webáruház tulajdonos lehetsz! Ha felhívsz elmondom a részleteket, hogy miről van szó!

Ne feled, hogy ha te még több nyelven is beszélsz, akkor gyorsan lehet egy nemzetközi üzleted és sok mindenre lehetsz jogosult itt a Titkos Projektnél, mert egy autóprogram is van. Meg szerezhetsz magadnak pár hónap munkával egy BMW autót. Ami jó hír, hogy úgy is tudsz pénzt keresni, hogy nem kell hálózatot építened és a jelenlegi fizetésedet is meg tudod keresni itt bőven, sőt még sokkal többet is!

Ha te kételkedsz abban, amit én állítok, akkor ne feled, hogy itt vannak a világ cégek, akik szerződést kötöttek velünk és ezek a világcégek nem kötnek csak úgy szerződést bárkivel! Jobban megvizsgáltak minket, mint ahogyan te tudnál! És át mentünk minden szűrőn!

Tehát most itt egy nagy lehetőség mindenki számára, hiszen most kezdtünk csak el terjeszkedni! És pár országban vagyunk csak még jelen! És ez az jelenti, hogy akár rajtad keresztül is nyithatunk egy országot!

Ebben tudok neked segíteni!

Nézd meg a videót és keres bátran, hogy meg tudj mindent részletesen!

Várom hívásodat!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Ha még több bejegyzést szeretnél megnézni, akkor kattints ide!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber -(Szerbia)

+36702987306 (Magyaro.)

+491704697950 (Németo.)
(viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook:  https://www.facebook.com/arpad.palfi.735

palfi.arpad88@gmail.com

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.