Légy VALIDÁTOR és ragad meg a jövő üzletét!

December 26-án kerülnek kiosztásra az első PRETOKENEK, ami neked a jövőben rettentően sokat fog érni! Most pedig szerezhetsz magadnak VALIDÁTOR jogot és így minden heti kiosztásnál részesülni fogsz a Pretokenekből! És természetesen fogsz kapni egy NOD géped (digitális aláírás), ami a te tulajdonod lesz!

A videómban is elmondtam, hogy egy hatalmas problémára találtak a tulajdonosaink megoldást, ami nekünk Novalus Prime partnereknek elképesztő lesz! Passzívjövedelmet fogunk tudni munka nélkül szerezni és a kriptovilág meghatározó alakjaivá válni! Lesz egy saját blokkláncunk, a Mozaik blokklánc, ami teljesen decentralizált és transzparens lesz!

Szerezz VALIDÁTOR jogosultságot a saját blokkláncunknál, amivel nagyon komoly passzívjövedelmed lesz!

Ez természetesen mind okos szerződésekben lesz megkötve, amit bármikor bárki leellenőrizhet! Ha nem érted, hogy miről beszélek, nem baj! Nézd meg a rövid videómat, majd vedd fel velem a kapcsolatot és küldeni fogok egy érthető prezentációs videót!

De ami a lényeg, hogy itt emberek nagyon komoly pénzt tudnak munka nélkül keresni, tehát nem kell hálózatot építeni és embereket toborozni! Most valóban egy elképesztő lehetőséget tudsz megragadni, ami megfogja változtatni az életedet!

Nézd meg a rövid videómat most és vedd fel velem a kapcsolatot!

Csatlakozz a VIP üzleti csoportomba ide kattintva ahol még több fontos információt tudsz meg és kérdezhetsz is tőlem!

 

Nézd me a rövid videómat most és vedd fel velem a kapcsolatot!

Ha fel szeretnéd venni velem a kapcsolatot akkor kattints ide és hívni foglak!

I

E-mail: info@palfiarpad.com

Tel:  +36 70 743 36 71 (Magyarország)

+43 6763646507 (Ausztria)

Üdvözlettel

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.