Miért lesz pénz eső a Novalus Prime üzletnél?

Pénz eső munkahelyeken nem hiszem, hogy van, de a Novalus Prime üzletnél a hétvégén garantált! Ez annak köszönhető, hogy élesedik a rendszer és aki karrierben gondolkodik az különböző bónuszokat kap meg innentől! Viszont az eddigi el végzet munka után is visszamenőleg kifizeti partnerit a cég! Tehát aki decemberben és januárban is dolgozott az most hatalmas pénzesőre számíthat!

Lesznek olyan partnerek akik több 10 ezer dollárt fognak kapni! Viszont eddig is kaptak direkt jutalékot, ezért mondtam, hogy a Novalus Prime egy 100%-ig biztonságos üzlet! Lehet hálózatot építeni, de ahogy már sokszor elmondtam, hogy nem kötelező!

Legyen neked is pénztermelő gépezeted és érj el hatalmas sikereket a Novalus Prime üzlettel!

Viszont aki tovább ajánlja az üzletet az még több pénzt fog keresni! De azért érdemes végiggondolni az ajánlatot, mert már több országban is piacnyitás volt és más kontinensen is rengeteg csatlakozó van!

És ez azért fontos, mert idáig prelaunch időszak volt és csak a héten élesedet a Novalus Prime rendszere! Gondold át a lehetőségeidet, mert ha nagyban gondolkodsz és nagyok az álmaid, akkor most nagyon könnyen szerezhetsz meg millió összegeket és nem forintban beszélek!

Nem ajánlom, hogy tovább várj, mert rengeteg pénzről fogsz lemaradni és egy pénztermelő gépezetről is!

Én szóltam!!
A 6 POOL, összesen 492.700 db pre tokent oszt szét. Mivel az üzlet legelején vagyunk és még nagyon kevesen szerepelnek a POOL-ok kiosztásában, ezért MOST van a lehető legnagyobb esélyed arra, hogy a lehető legtöbb pre tokent szerezd meg, ugyan akkora összegű csomaggal, mint amiért később biztosan egyre kevesebb pre token jár majd!

 

Nézd meg a rövid videómat most és vedd fel a kapcsolatot velem!

Csatlakozz a VIP üzleti csoportomba ide kattintva ahol még több fontos információt tudsz meg és kérdezhetsz is tőlem!

Ha fel szeretnéd venni velem a kapcsolatot akkor kattints ide és hívni foglak!

 

 

 

 

 

 

E-mail: info@palfiarpad.com

Tel:  +36 70 743 36 71 (Magyarország)

+43 6763646507 (Ausztria)

Üdvözlettel

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.