Miért nyersz mindenféleképpen, ha még most csatlakozol a Titkos Projekthez?

Ahogy már elmondtam, hogy itt a Titkos Projektemben többszörösen is jól jársz, ha meg vásárolod az egyik csomagot. Viszont most amit nagyon kiemelek az úgy gondolom, hogy fontos tényező, mert nagyjából április végéig tudsz még kapni Global Shar-t, ami azt jelenti, hogy részesedni fogsz a cég összforgalmából!

Ez azért fontos, mert így mindenféleképpen visszatérül a csomagod ára és onnantól kezdve ahogy visszatérült pénzt fog termelni! És ahogy említettem már a cég forgalma hónapról-hónapra növekszik és így mi partnerek is több jutalékot kapunk! Ezért is ajánlom, hogy legalább a 260 eurós csomaggal indulj, mert itt van már egy darab Global Share!

Viszont, ha te nagyobb csomagot választasz, akkor több ilyen Share-t fogsz kapni és így többször kapod meg azt az összforgalmat, amit a cég fizet nekünk partnereknek! És gondolj bele, hogy mikor elindul a webáruház, akkor  a forgalom is meg fog növekedni drasztikusan és ez óriás lesz a számodra.

És ami jó, hogy a 260 eurós csomagban már van webáruház licence! Ez azt jelenti, hogy rendelkezel egy Global Share-el és lesz egy webáruházad is, amiben 50-100 ezer termék lesz megtalálható és ha rajtad keresztül vásárolnak, akkor óriási jutalékban fogsz részesülni és ha jobban ráfekszel, akkor a munkahelyedet is kiválthatod simán!

Itt ilyen helyekre is eltudsz jutni, amit a cég fizet ki neked teljesen!

És, ha hálózatépítésben gondolkozol, akkor egy webáruház láncod is lehet, ami egy óriási lehetőség most annak , aki cselekszik időben! Ezt azért is mondom, mert ha te csatlakoztatsz magadhoz partnereket, akkor az ő webáruház forgalmukból is részesülni fogsz és ez 8 mélységig fog menni! Ha most nem érted miről beszélek az nem baj, hívj fel és elmondok mindent, de ha van hálózatépítő tapasztalatod, akkor azt tudod, hogy ez mit jelent!

Gondolj bele, hogy ha még most csatlakozol, akkor részesedni fogsz a cég összforgalmából és lesz egy webáruházad, amit otthonról tudsz működtetni és, ha még hálózatépítésben gondolkozol, akkor még több mindenre leszel jogosult!

Én biztos vagyok benne, hogy nincs jelenleg a piacon ilyen ajánlat és így nem csak gondjaidat tudod megoldani, hanem céljaidat, álmaidat fogod tudni megvalósítani és teremthetsz egy szabadabb életet magadnak és családodnak!

Ebben tudok neked segíteni!

Nézd meg a videót és keres bátran, hogy meg tudj mindent részletesen!

Várom hívásodat!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber -(Szerbia)

+36702987306 (Magyaro.)

+491704697950 (Németo.)
(viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook:  https://www.facebook.com/arpad.palfi.735

palfi.arpad88@gmail.com

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.