Milyen előnyei vannak a titkos ajánlatom kezdőcsomagjainak?

Ahogy elmondtam az előző videóimban is, hogy itt a csomag ára visszatérül többszörösen is úgyhogy nem épitesz hálózatot!Ma elmondtam a videómba  egy  kisebb titkot a titkos ajánlatomból, hogy hogyan!Ami fontos még, hogy minden network üzletben vannak csomagok.Ebben most a csomagok lényegét mondom el és nem minden részletét.Azért is, mert ha felhívsz, akkor úgy is elmondok mindent.Most csak egy kisebb lényeget mondok el, ami nem is olyan kicsi.Ez úgy gondolom, hogy lényeges lehet számodra.

Ebben az üzletben mindenki részt vehet.Kispénzüek és persze vérprofi hálózatépítők is.De ez most lényegtelen ebben az esetben, mert olyat tudok mutatni amit még nem láttál!Itt minden ember aki ide bejön meg fogja találni a számítását, ha komolyan gondolja.Ami fontos, hogy ez egy hosszútávra tervezett üzlet, amiben rövid távon is lehet pénzt keresni.

Amit a videóban is elmondtam, hogy a kezdőcsomag választásakor fontos, hogy megértsd, hogy nincs többet semmilyen költséged.Természetesen nincs meg tiltva, hogy legyen több csomagod, de nem kötelező.

Most meg fogod érteni, hogy miért jön vissza a pénzed, ha nem építesz hálózatot.Sőt, hogyan tudsz pénzt keresni hálózatépítés nélkül.

A legkisebb csomag az egy 52 eurós csomag.Ez maximum helyfoglalásra jó.Lehet vele pénzt keresni, de nem lehet minősülni szintekre és nincs benne visszatérítés sem!Ezért ez a csomag nem keresi vissza az árát munka nélkül.Megkapod az értékét és persze így is megtérül, de visszatérítés, részesedés nincs benne.Éppen ezért ezt nem javasalom, csak ha nincs más megoldás.

A 260 eurós csomagban már van visszatérítés.Ez már visszatermeli a pénzed, ahogy a videóban is elmondtam, sőt egy idő után pénzt termel.Most azon gondolkodsz hogyan működik ez!Valójában nagyon egyszerű, de biztos sok minden eszedbe jutott.

A 260 eurós csomagban van egy share, ami részesedést jelent.Minden esetben ez a cég globális összforgalmának a havi 10%-a.Minél nagyobb a forgalom, annál többet kapsz vissza.Nyilván egy idő múlva visszajön a pénzed.Ezután már értelemszerűen pénzt hoz neked.Ehhez nem kell munkát végezned.Ezt megkapod, csak azért mert ezzel a csomaggal rendelkezel.

Tehát semmi veszteni valód nincs!A pénzed biztos visszatérül és akkor még nem beszéltem a következő 2 csomagról.

A következő csomag a 780-as itt már 3 share van.1560-as csomagban 6 share van, de itt már különbség van.Minél nagyobb a csomagod annál több pénzt tudsz keresni vele.Több jutalék, bónuszok stb.

A következő csomag a 2600 eurós csomag.Ebben 10 share, részesedés van.

A legnagyobb csomag a Diamond csomag pedig az 5200 eurős csomag.Ebben már 20 share van és itt van a maximális jutalék is.Ami még nagyobb hír, hogy ezzel azonnal Star vagy és ez feljogosít, hogy a következő hónapban kapj a szupersztár bóniuszból, ami egy pool.Ez azt jelenti, hogy szintén részesülsz a cég összforgalmából.Ez egy komolyabb összeg is lehet.

Tudom, hogy nem mindenki tud ilyet venni, de ha megteheted, akkor mindenképpen ezt javaslom, mert ebben van a legtöbb előny és pénz is.

Sok érdekes részlet van, mert mondjuk, ha te egy 260 csomaggal tudsz indulni és később összejön a pénzed egy nagyobra, mondjuk egy 750-esre, akkor a share-ek összeadódnak.Így lesz 1+3 azaz 4 share.

Nagyon sok érdekes részlet van még ezzel kapcsolatban és ez csak egy a sok közül, ahogy visszatérül a pénzed!

Kattints a videóra a részletekért!

Ha érdekel ez téged. Akkor fel kell, hogy hívj, messengeren,telefonon vagy Skype-on, mert csak így mondom el, hogy miről van szó.

Várom hívásodat!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831(Szerbia)

+36702987306 (Magyaro.)

+491704697950 (Németo.)
(viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204
Facebook:  https://www.facebook.com/arpad.palfi.735

palfi.arpad88@gmail.com

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.