Milyen eredmények születtek a Freedom Xpress Global üzletnél pár hónap allatt?

Ahogy a videóban is elmondtam, hogy több partnerünk is átveszi a BMW autóját július 20-án a Freedom rendezvényen, ahová bárki eljöhet ( nem feltétel, hogy partner legyen)! Ott sok mindent meg tudhatsz az üzletről és mi partnerek is sokat meg fogunk tudni a webáruház projektről!

Hetente kapunk új információt, de a rendezvényen fognak sok mindent elárulni, amit csak is a cég tulajdonosok tudnak jelenleg! Ha érdekel és szeretnéd látni az autó átadásokat és a sok sikeres kitüntetést, amit a partnerek értek el, akkor hívj fel minél előbb és foglalok jegyeket!

A képen a partnereink (köztük a szponzorom is) a BMV autójukat választják ki, amit július 20-án vesznek át a rendezvényen!

Itt tényleg sok eredmény született 6-7 hónap alatt! Ezért merem ajánlani bárkinek, mert itt mindenki pénzt fog keresni, mert itt olyan emberek is sikereket értek el, akik előtte nem értek el soha semmilyen üzletbe! Azért merem ezt állítani, mert hamarosan el fog készülni a webáruház, amivel te is nagyon sok pénzt kereshetsz meg!

Ami viszont óriási könnyítés más MLM cégekhez képest, hogy itt egyszer kell az embernek megvenni a kezdő csomagot és örökös partner! Tehát nincs kötelező vásárlás és havi díj sincs! Amiért ajánlom, hogy most csatlakoz még a webáruház indulás előtt, mert én addigra kiépítek egy hatalmas hálózatot és rengeteg embert fogok alád rakni, akiknek a forgalmából te is pénzt fogsz keresni és ha dolgozol is egy kicsit, akkor egy webáruház láncot is ki fogsz tudni magadnak építeni!

A sponzorom pontosan ezt a képen látható fehér szinű 4-es BMW-t választotta!

Tehát te is olyan eredményeket fogsz elérni, mint itt már jó sokan a Freedom Xpress Global üzletnél! Utazásokat, autót és más egyéb dolgokat fogsz tudni elérni és ez mellé természetesen a jövedelmed is sokkal több lesz, mint jelenlegi munkahelyeden!

A partnereinken kívül a cég vezetők is teszik a dolgukat, mert ők is olyan világ cégekkel kötöttek szerződést, mint a Tesco, OMV, Booking.com stb. és ezek a világ cégek nem kötnek csak úgy akárkivel szerződést! A Freedom Xpress Global tulajdonosok pedig mondták, hogy hamarosan világcégekkel kötnek szerződést és azóta már 7 világ cég található a Freedom üzletnél!

Most biztos kíváncsi vagy, hogy miért lehet ez jó neked? A válasz egyszerű! Azért, mert mi partnerek olcsóban tudunk vásárolni ezektől a partner cégektől! Már csak ezért is érdemes partnernek lenni! Viszont itt sokkal többről van szó! Kiléphetsz abból a mókus kerékből, amiben már lehet évek óta vagy és eleged van csak még nem tudod hogyan érd el!

A Freedom üzlet és én pontosan ebben tudunk neked segíteni! Ezt tapasztalatból tudom, mert én is benne voltam abban a mókus kerékben! Ezért is ajánlom, mert tudom, hogy itt eredményeket lehet elérni és több pénzt keresni! Nem hiába vannak már pár hónap alatt is óriási sikerek! És ezt mind átlag emberek érték el, olyan átlag emberek, amilyen én is vagyok és amilyen szerintem te is vagy!

Nézd meg a videót és vedd fel velem minél előbb a kapcsolatot vagy hívj fel bátran!

Ebben tudok neked segíteni!

Várom hívásodat!

Még több bejegyzést ide kattintva tudsz elolvasni!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber ,whatsApp-(Szerbia)

+491704697950 (Németo.)
(viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook:  https://www.facebook.com/arpad.palfi.735

 

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.