Milyen képzések vannak a Freedom Xpress Global üzletnél, hogy te hatékonyabban építsd az üzletedet?

Olyan céget keresel, ahol nem hagynak magadra és folyamatosan tudod magadat képezni? Ha a válaszod igen, akkor neked a FreedomXpress a megfelelő üzlet. Ezt hidd el nekem, hogy nem azért mondtam, hogy én téged minden erővel be akarlak csatlakoztatni az üzlethez, hogy én jól járjak. Azért ajánlom neked, mert ide, ha csatlakozol, akkor biztos vagyok benne, hogy a pénzedet nem elveszíteni fogod, hanem a problémáidat fogod megoldani.

És ebben a cég tulajdonosok a sikeres vezetők mind segíteni fognak és természetesen az én feladatom is az, hogy téged segítselek az utadon. Ehhez természetesen te is kellesz és a munkád! Viszont itt minden kérdésedre választ fogsz kapni és képezheted magadat folyamatosan, hogy minél nagyobb sikereket érj el a Freedom Xpress üzletnél és természetesen minél több pénzt keressél.

Minden héten több alkalommal is képzések vannak a Freedom üzletnél, mind ezt otthonról a kényelmes fotelből tudod hallgatni!

Én ezt min tapasztalom természetesen, mert szeretem magam fejleszteni és az üzletem vérkeringésében is szeretek lenni, mert így hatékonyabban tudom az üzletemet építeni. Idén áprilisban lesz egy kétnapos képzés a Balaton partján, ahol nem csak tanulunk, hanem minőséges időt tudunk tölteni a tulajdonosokkal és a vezetőkkel, akik már eredményeket értek el. Ez kevés üzletben fordul elől.

Ezért is ajánlom ezt a számodra, mert itt tényleg pénzt fogsz keresni és folyamatosan fejlődni fogsz, ami egy üzlethez nagyon is szükséges! Természetesen az üzleti ajánlat is egyedülálló és óriási piac van nyitva nekünk Freedom partnereknek. Az e-kereskedelemben veszünk részt, ami óriási! És nem kell megijedned, mert mindent a cég intéz a termékekkel kapcsolatban (szállítás, raktározás, számlázás) a te dolgod, hogy reklámozd vagy egy óriási webáruház láncot építs magadnak.

Természetesen erre is vannak képzéseink, és én mindenben segíteni foglak, hogy te pénzt keres és céljaid felé vegyed az irányt.

Ebben tudok neked is segíteni!

Nézd meg a videót és vedd fel velem minél előbb a kapcsolatot vagy hívj fel bátran!

Várom hívásodat!

Néz körül a Zamnia webáruház oldalán ide kattintva!

Még több bejegyzést ide kattintva tudsz megnézni!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber ,-(Szerbia)

+436607406218 (Ausztria)
( viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook elérhetőségemhez pedig kattints ide!

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.