Most szerezheted meg legolcsóbban a Kodexa tokeneket, amivel részt vehetsz a Liquidity pool-ban!

Soha vissza nem térő alkalom, amit most megragadhatnak az emberek! Egy centes áron juthatsz hozzá Kodexa Tokenhez és vehetsz részt a Yield Farming programunkban. Ez azért fontos, mert ha hiszed, ha nem, de ezek a Kodexa Tokenek nagyon keresettek lesznek és már az indulás utáni pillanatban többet fog érni, mint egy cent!

A videómban el is felejtette mondani, hogy már a projektünk díjat nyert, tehát a Mosaic platformunk díjnyertes projekt, ahol te egy centes áron juthatsz hozzá KODEXA tokenekhez!

A Mosaic platformunk novemberben indul el és a felhasználóknak szükségük lesz Kodexára, hogy kereskedni tudjanak a platformunkon! Viszont az indulás pillanatáig csak nálam és nálad lesz Kodexa, ha felébredsz és szerzel magadnak! Ezt, ha megteszed, akkor részt veszel ennek a projektnek a likviditásában és a Liquiditz poolban, ami neked a pénzed értékét nem csak megvédi, hanem meg többszörözi!

A NAGY KRIPTÓSOK csak, hogy eláruljam az ilyen lehetőségeket keresik és te most részt vehetsz egy ilyen projektben átlagemberként! Ezt ki kell használnod, mert én biztos vagyok abban, hogy megfogod báni, ha ebből kimaradsz!

Nézd meg a videómat, mert ott beszélek a tulajdonosainkról, akik nagy szakemberek és már raktak le az asztalra egyes mást!

Nézd meg a videómat és még a te érdekedben keres az elérhetőségeimen még ma!

Csatlakozz a VIP üzleti csoportomba ide kattintva ahol még több fontos információt tudsz meg és kérdezhetsz is tőlem!

Ha fel szeretnéd venni velem a kapcsolatot akkor kattints ide és hívni foglak!

 

 

 

 

 

 

E-mail: info@palfiarpad.com

Tel:  +36 70 743 36 71 (Magyarország)

+43 6763646507 (Ausztria)

Üdvözlettel

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.