Na most figyelj ide, mert ha tovább szarozol, akkor te lemaradsz erről a lehetőségről, hogy a cég összforgalmából is részesedni tudj életed végéig!

Emberek félnek elkezdeni egy üzletet, mert sajnos sok volt az átveréses üzlet az elmúlt idő szakban. Ez sajnos azoknak a cégeknek jött rosszul, akik működő képesek és biztonságos cégek. Ezért vannak olyan emberek, akik kételkednek abban, amit én itt állítok a videóimban.

Le piramisozzák az üzletet… viszont ha meg kérdezném őket, hogy mi az a piramis a többségük nem tudná megválaszolni! Most figyelj ide! Szerinted a Tesco, OMV, Booking.com, Rentalcars.com, Pelikan.hu és az Aliexpress szerződést kötött volna olyan céggel ami nem működő képes? Szerintem nem!

Én tudván tudom a szponzoromtól, hogy a Tesco és az OMV alaposan átvizsgálta az üzletünket (minden papírt bekértek és átfésültek minket) és mikor mindent rendben találtak, akkor kötöttek csak szerződést! Szerinted ki téved akkor? Ezek a világ cégek vagy azok az emberek akik az sem tudják mit beszélnek? A válasz egyértelmű!

Ezért ragad meg a lehetőséget, mert nem sok időd maradt arra, hogy szerezz magadnak Global Share-t és részesedj a cég összforgalmából életed végéig! Ezt úgy kapod havonta a cégtől, hogy nem csináltál még semmit és ez mellett lesz még egy saját webáruházad, amivel rengeteg pénzt fogsz tudni keresni és ezt otthonról tudod működtetni.

 

Viszont, ha hálózat építésben gondolkozol, akkor egy webáruáz-láncod is lehet és ez óriási, mert így pénzt fogsz keresni azoknak a webáruáz forgalmából, akiket te csatlakoztattál be és ez így 8 mélységig mehet! Tehát ez óriási, mert ha dolgozol és hálózatot építesz több pénzt keresel és kiépíthetsz magadnak egy webáruház láncot, ami több 100 vagy több 1000 tagú is lehet!

Gondold át ezt a dolgot, mert ez egy óriási lehetőség és április végéig csatlakozol, akkor a cég összforgalmából is részesedni fogsz életed végéig! És egy év alatt meg tudod teljesen változtatni az életedet és megoldhatod az összes problémádat és céljaid felé veheted az irányt nagyon gyorsan!

Ezt mind otthonról tudod végezni, ahogy én is csinálom és az online technika segítségével nem kell embereket hívogatnom, mert az érdeklődők keresnek meg engem és általában csatlakoznak, mert szeretnének egy saját webáruházat maguknak és még sok mást is, amit a cégnél el lehet érni!

Ha érdekel, akkor ne sokáig gondolkozz, mert lemaradsz a Global Pool Sharekről!

Ebben tudok neked segíteni!

Nézd meg a videót és keres bátran, hogy meg tudj mindent részletesen!

Várom hívásodat!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber -(Szerbia)

+36702987306 (Magyaro.)

+491704697950 (Németo.)
(viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook:  https://www.facebook.com/arpad.palfi.735

palfi.arpad88@gmail.com

 

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.