Nem, csak a webiroda, kompenzációs terv és webáruház, de a csomagok is megújultak a FreedomXpressnél..

Nem csak a webáruház és a webirodánk változott meg, hanem csomagjaink is bőven megújultak! Ami sok ember számára jó hír, hogy már az 52 eurós csomagtól elérhető a webáruházunk. Én úgy gondolom, hogy most mindenki megtalálja a kedvére való csomagot és eltudja indítani az üzletét. Ahogy mondtam, hogy ami 13000 eurós csomag volt, az most csupán 1560 euróért elérhető! És ez február 29-ig egy egyszeri akció. Amiben még utoljára található business licence kód és webáruház share! Aki megteheti annak érdemes ezt kihasználni, mert a 2 darab business licence kódnak az értéke 780 euró. Így gyakorlatilag, ha értékesíted, akkor a te csomagod ingyen van.

A Freedomxpress üzletben mindenki megtalálja, azt a csomagot amivel kényelmesen el tud indulni. További költségek nincsenek! Nincs havi díj, vagy kötelező havi vásárlás!

Viszont az összes csomagunkban van újítás! Ezért most érdemes karrierben gondolkodnod, mert sok pénzt fogsz keresni és gyorsan építheted az üzletedet. Ráadásul a FreedomXpress olyan lehetőséget ad a kezünkben, hogy az e-kereskedelemben veszünk részt. Nézd meg mekkora iparág ez, és folyamatosan növekszik és te kis befektetésből építhetsz egy óriási webáruház birodalmat.

Az egyik nagy előnyünk, hogy nincsenek nehezítések az üzletben, Nincs kötelező vásárlás, sem havi díj. Ez azt jelenti, hogy egyszer kell megvenned a csomagodat és örökös tag vagy. Így díjmentesen építheted az üzletedet.

Ezért gyere dolgozzunk együtt és építsünk fel egy gigantikus webáruház láncot. Mindenben segíteni foglak téged, hogy pénzt keressél és sikereket érjél el.

Basic starter csomag

€52,00
 Kedvezmény számla: €100,00
 Ajánló link: 25%
 Direkt bónusz: 10%
 Bináris bónusz: 11%
 Heti maximális bináris kifizetés: €200,00
 Bináris pozíció: 1
 BV = 50
 CP = 25

Ahhoz, hogy valaki jutalékra legyen jogosult a FreedomXpress rendszerében, rendelkeznie kell legalább egy 52 EUR értékű BASIC Starter csomaggal.

Mint minden üzleti csomagnak, így ennek a csomagnak is a 200 %-át jóváírjuk a kedvezményszámládon, melyet a felhasználási szabályzatban leírtak alapján felhasználhatsz a társaságkedvezményeket biztosító platformján a DealKodexen, ahol a folyamatosan növekvő számú partnerek speciális kedvezményes ajánlatait fogod tudni igénybe venni.

www.dealkodex.com

Basic Starter csomagod feljogosít 10% direct bonusra, melyet az általad közvetlenül csatlakoztatottak Starter csomagjának BV pontszáma után fizetünk. Jogosult vagy továbbá heti maximum 200EUR bináris jövedelemszerzésre is.

Saját affiliate linkedet használva reklámozhatod a társaság e-commerce oldalának, a ZAMNIA-nak a termékeit önállóan is, vagy külön termék kategóriákat, vagy akár az egész webáruhát az affiliate linked alatt. Elkezdheted vele önálló dropshipping vállalkozásodat, mely 25% árrés jutalékot fog jelenteni számodra az e-commerces vásárlások után, melyek a te affiliate linked által történnek vagy a hálózatod front tagjai után!

 

Micro Affiliate Pack

€260,00
 Kedvezmény számla: €500,00
 E-Kereskedelmi számla: €20,00
 Ajánló link: 25 / 10%
 Direkt bónusz: 10%
 Bináris bónusz: 11%
 Heti maximális bináris kifizetés: €500,00
 Bináris pozíció: 1
 BV = 230
 CP = 115

Annak érdekében, hogy gyorsabban tudd duplikálni az üzletedet, olyan eszközökre van szükséged melyek további promóciókat, nagyobb és többféle jövedelem szerzési lehetőségeket biztosítanak neked, gyorsító pályára helyezve ezzel az üzleted!

A Micro Affiliate Pack az első belépő szintű license csomagunk, mely megnyitja az utat

előtted, hogy a struktúrában alattad elhelyezkedő Affiliate Partnerek webáruház forgalmai után is részesedj. Ezzel a csomaggal 2 unilevel szinten keresztül (25%, 10%) tudsz részesedni a webáruház forgalmak után és a hálózatod tagjainak költései után!

Ebben a csomagban 20EUR jóváírást kapsz az e-commerce számládra, mely összeget teljes egészében vagy akár kiegészítve levásárolhatsz bármely tetszőleges termékünkre a társaság saját webáruházában a ZAMNIA oldalon.

Ennek a csomagnak a megléte elengedhetetlen ahhoz, hogy egy újabb plusz jövedelemszerzési lehetőséget aktiválj magadnak, ami nem más, mint az Activity Bonus.
Első üzletépítői rangunk a Star rang, melynek egyik feltétele, hogy rendelkezel minimum egy ilyen üzleti csomaggal.

Ezzel a csomaggal megnövekedik a heti bináris jutalék küszöböd 500 EUR-ra
Bár kis különbség van a BASIC és a MICRO Affiliate Pack ára között, mégis hatalmasak lehetnek az általuk realizálható jövedelmi különbségek!

 

Business License Pack

€780,00
 Kedvezmény számla: €1.500,00
 E-Kereskedelmi számla: €60,00
 Ajánló link: 25 / 10 / 10 / 5%
 Direkt bónusz: 10%
 Bináris bónusz: 11%
 Matching bónusz: 5%
 Heti maximális bináris kifizetés: €1.000,00
 Bináris pozíció: 1
 BV = 690
 CP = 345

A network marketing igazi ereje abban rejlik, hogy idővel képes jogdíjszerű jövedelmet termelni számunkra, más szóval akkor is képesek leszünk jövedelmet realizálni amikor éppen nem tevékenykedünk aktívan vagy akár éppen alszunk.

A FreedomXpress Matching Bonus rendszerén keresztül, most lehetővé teszi számodra, hogy akár egy Business License Pack megvásárlása után, minden általad közvetlenül csatlakoztatott partnered bináris jövedelme után 5% jogdíjszerű jutalékot realizálj anélkül, hogy ehhez bármilyen vezetői rangot el kellene érj, aktivitást kellene fizetned vagy újra kvalifikációs követelmény lenne.

A Partner License Pack további előnye a kisebb csomagokhoz képest, hogy 4 unilevel szinten
keresztül (25%, 10%, 10%, 5% ) tudsz részesedni a struktúrádban alattad elhelyezkedő Affiliate Partnerek webáruház forgalmainak árréseiből és hálózatod tagjainak költéseiből.

Ebben a csomagban 60EUR jóváírást kapsz az e-commerce számládra, mely összeget teljes egészében vagy akár kiegészítve levásárolhatsz bármely tetszőleges termékünkre a társaság saját webáruházában a ZAMNIA oldalon.
Heti bináris jövedelmi küszöböd ezzel a csomaggal 1000 EUR

Premium pack

€1.040,00
 Kedvezmény számla: €2.000,00
 E-Kereskedelmi számla: €80,00
 Ajánló link: 25 / 10 / 10 / 5 / 5 / 5%
 Direkt bónusz: 10 / 3%
 Bináris bónusz: 11%
 Matching bónusz: 5 / 5%
 Heti maximális bináris kifizetés: €1.500,00
 Bináris pozíció: 1
 BV = 920
 CP = 460

Profi hálózatépítő vagy? Vagy még nem vagy az, de keresed az igazi gyorsító sávot, gyorsan akarsz nagy jövedelemre szert tenni?

Ezzel a csomaggal egy újabb passzív jövedelmi lehetőség kapuját nyitod meg, hiszen ezzel a csomaggal nem csupán saját közvetlen regisztráltjaid starter csomagja után jár a 10% direct bonus, hanem a közvetlen Partnereid által csatlakoztatottak starter csomag vásárlásainak is megkapod a 3%-át! Ez komoly plusz bevételt jelenthet számodra!

Ennek a csomagnak a megvásárlásával 2 generációs mélységből fogod kapni a 5%-5% jogdíjszerű jövedelmet, a partnereid bináris jutaléka után, ami hatványozottan több jogdíjat tud eredményezni, mint egyetlen jogdíj szint.

Ezzel az üzleti csomaggal 6 unilevel szinten keresztül (25%, 10%, 10%, 5%, 5%, 5% ) tudsz részesedni a struktúrádban alattad elhelyezkedő Affiliate webáruház forgalmainak árréséből és a hálózatod tagjainak költéseiből.

Ebben a csomagban 80EUR jóváírást kapsz az e-commerce számládra, mely összeget teljes egészében vagy akár kiegészítve levásárolhatsz bármely tetszőleges termékünkre a társaság saját webáruházában a ZAMNIA oldalon.

Heti bináris jövedelmi küszöböd ezzel a csomaggal 1500 EUR

Enterprise

€1.560,00
 Kedvezmény számla: €3.000,00
 E-Kereskedelmi számla: €120,00
 Ajánló link: 25 / 10 / 10 / 5 / 5 / 5 / 5 / 5%
 Direkt bónusz: 10 / 3 / 1 / 1%
 Bináris bónusz: 11%
 Matching bónusz: 5 / 5 / 5%
 Heti maximális bináris kifizetés: €2.000,00
 Bináris pozíció: 3
 BV = 1380
 CP = 690
 2 business license kódok

Ez az igazi jövedelem duplikáló gyorsítósáv, hiszen a csomag megvásárlásakor a bináris struktúrában nem csupán 1 pozíciót kapsz, mint a korábbi csomagok esetében, hanem 3 bináris pozíciót kapsz a cégtől, így az összes hálózatodba érkező forgalom, egyszerre több pozíciódat fogja tölteni, így azokon kevesebb forgalmat kell generálj később ugyanazon jutalékok felvételéhez!

Ezzel a csomaggal nem csupán saját közvetlen regisztráltjaid után kapod meg a 10% direct bonust, hanem további 3 unilevel szinten keresztül vagy jogosult teljesen passzívan részesedni alsó vonalaid starter csomag értékesítéseiből 3% 1% 1% mértékben!

Ez hatványozottan több plusz jövedelmet jelenthet számodra!
Heti bináris jövedelmi küszöböd 2000 EUR, mely érvényes mind a 3 pozícióra, ennek köszönhetően a havi bináris jutalékaid mértéke elérhetik akár a 24.000 eurót is!

Ennek a csomagnak a megvásárlásával 3 generációs mélységből fogod kapni az 10%-5%-5% jogdíjszerű jövedelmet, a partnereid bináris jutaléka után, így már valóban komoly passzív bevétel termelőeszköz lesz a kezedben!

Ezzel az üzleti csomaggal 8 unilevel szinten keresztül (25%, 10%, 10%, 5%, 5%, 5%, 5%, 5% ) tudsz részesedni a struktúrádban alattad elhelyezkedő Affiliate Partnerek webáruház forgalmainak árréséből és hálózatod tagjainak költéseiből, amivel maximalizálod az elérhető legnagyobb mélységekből származó kifizetéseket a webáruházak forgalmai után!

Elképzelted már valaha, hogy milyen lehet webáruházak százainak vagy akár ezreinek termeléséből részesedni? Itt most nem csak elképzelheted, de meg is valósíthatod!

Ebben tudok neked is segíteni!

Nézd meg a videót és vedd fel velem minél előbb a kapcsolatot vagy hívj fel bátran!

Várom hívásodat!

Még több bejegyzést ide kattintva tudsz megnézni!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Csináld meg az ingyenes regisztrációt ide kattintva és beszéljünk utána telefonon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber ,-(Szerbia)

+436607406218 (Ausztria)
( viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook elérhetőségemhez pedig kattints ide!

 

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.