Óriási nap ez a mai a Titkos Projekt történetében! Vegyél te is részt a következő utazáson!

Ez egy óriási nap  Titkos Projekt életében, mert úton vannak partnereink az MSC luxus hajó kiránduláson! Ez egy óriási bizonyíték, hogy a cégünk működik és amit megígért az teljesíti is nekünk partnereknek!

Ahogy mondtam már az előző videóimban is, hogy itt aki dolgozik és szinteket lép előre az ajándékokat kap és utazásokban fog részesülni! Tehát a cég ezt a hajó utat még januárban meghirdette, hogy aki eléri a Zapphire szintet az jogosult lesz ezen a Földközi-tengeri luxus hajó úton!

Ezt partnerek 3-4 hónap alatt teljesítették és kb. 20 személy vesz részt ezen a luxus hajó kiránduláson! Tehát a mai nap május 4-én indultak és a cég a repülő jegytől kezdve mindent fizet, partnereknek csak egy kis zsebpénzt kellett magukkal vinniük.

Szerintem ez az üzlet mindenki számára egy lehetőség, hogy szebb jövőt biztosítson magának, mert itt olyan egyszerű emberek érték el ezeket a sikereket, amilyen szerintem te is vagy és amilyen én is vagyok.

Partnereink az MSC luxus hajó indulásra megérkeztek! A következőn akár már te is ott lehetsz!

És gondolj bele, hogy nemsokára egy webáruházat fogsz tudni otthonról működtetni, amiben 100.000 termék lesz megtalálható! Ezzel a webáruházzal több száz eurót is meg fogsz tudni keresni vagy annál sokkal többet is! Egy munkahelyet ki fogsz tudni csak a webáruházzal váltani és mind ezt otthonról fogod tudni működtetni!

Viszont, ha te üzletben gondolkozol, akkor egy webáruház-láncot is fel tudsz építeni és ez mellett szinteket érhetsz el és akár a következő utazásra már együtt is mehetünk, ami Dubaiban lesz! Természetesen, ha eléred a szintet ezt is a cég fizeti ki teljesen a repülő jegytől kezdve mindent!

Ilyen kis kényesztetések várták partnereinket a hajón!

És még itt vannak partner cégeink is, ahogy a videóban mondtam! Tehát itt egy Tesco, OMV, Aliexpress…. tehát ezeknél a cégeknél kedvezményesen tudsz vásárolni! Ami fontos, hogy itt, ha üzletben gondolkozol, akkor egymást segítve tudjuk elérni a céljainkat!

Viszont, ha te nem szeretnél hálózatot építeni, akkor itt a webáruház és nem kell senkit sem hívogatnod, zaklatnod! Ez tényleg egy fantasztikus lehetőség minden ember számára! Viszont, ha szeretnél hálózatot építeni, de csak is online szeretnél dolgozni, ebben is tudok segíteni, mert egy olyan eszközt tudok a kezedbe adni, amivel gyorsabban fogsz tudni haladni és pénzt keresni!

Én is online dolgozom és a 100% online technika segítségével engem keresnek meg az érdeklődők! Tehát én nem hívogatok senkit sem! 100% online dolgozom és így haladok előre és keresek pénzt a Titkos Projektel és ebben tudok neked is segíteni, mert ha üzletben gondolkozol, akkor egy nemzetközi üzleted lehet otthonról dolgozva!

Én már kiépítettem egy webáruház-láncot, amiből hamarosan nagyon szép pénzt fogok keresni sőt már pénzt keresek és ebben tudok neked is segíteni!

Nem tudom neked mi a gondod vagy mi a célod, de azt tudom, hogy ha nézed a videóimat egy ideje, akkor szeretnél valamit, mert nem kerek az életed és ebben tudok neked is segíteni, mert úgyanúgy kutattam az interneten valami féle megoldás után, ahogy te is teszed most!

 


Nézd meg milyen hajón vesznek részt partnereink!

Tehát most, ha üzletben gondolkozol nagyon jól fogsz járni és még pluszban tőlem kapni fogsz egy ajándékot, ha egy bizonyos csomagot vásárolsz és ez egy olyan segítség lesz, amivel nagyon gyorsan tudsz haladni!

Ebben tudok neked segíteni!

Nézd meg a videót és keres bátran, hogy meg tudj mindent részletesen!

Várom hívásodat!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber -(Szerbia)

+36702987306 (Magyaro.)

+491704697950 (Németo.)
(viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook:  https://www.facebook.com/arpad.palfi.735

 

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.