Rólam

Velem eléred a legfőbb vágyaidat!

Szia, Pálfi Árpád vagyok, és szeretném bemutatni a történetemet, hogy miért döntöttem el, hogy a saját lábamra állok és hogy független leszek mindentől és mindenkitől!

Nagyjából 22 éves voltam amikor az első munkahelyemet megkaptam és onnantól kezdve belekerültem egy mókuskerékbe így utólag belegondolva!

Viszont én mindig is többre vágytam!

Nagyjából 24 éves koromban kerültem kapcsolatba az MLM fogalmával és egy üzleti lehetőséggel. Láttam, hogy emberek óriási sikereket érnek el. Tehát nagyon tetszett amit láttam és bele vágtam! Lelkesedésemmel eredményeket is sikerült elérnem. De még túl zöldfülű voltam és a végén ott hagytam az üzleti lehetőséget és visszakerültem a kis mókuskerekembe.

Majd pár év múlva, mikor beláttam, hogy nem elég a fizetésem nagyjából semmire sem, úgy döntöttem, hogy külföldön próbálok szerencsét a jobb élet reményében.

Egy kis változás volt, mert többet kerestem, de a mókuskerékből így sem sikerült megszabadulnom!

Majd mikor 2018 tavaszán megszületett a kislányom, akkor döntöttem, hogy ez így nem mehet tovább.

Változtatnom kell méghozzá sürgősen, mert több pénzre, szabadidőre volt szükségem!

Saját vállalkozáson gondolkodtam, de a szüleimnek és a nagybátyámnak is tönkrement a vállalkozásuk. Így valahogy lebeszéltem magam egy hagyományos vállalkozásról! Láttam viszont, hogy az online világ fejlődik és egyre nagyobb lehetőségek vannak. Elkezdtem online üzleteket keresni. Jöttek is jók és kevésbé jó üzleti ajánlatok. Majd pár hónap próbálkozás, kudarc és keresgélés után megtaláltam a megfelelő partnercéget, amit 100%-ig lehet online építeni.

Bele is vágtam tapasztalat nélkül. De tudtam és éreztem, hogy ez az én nagy lehetőségem, amivel megvalósíthatom az álmaimat és olyan életet élhetek a családommal, amire mindig is vágytam.

Viszont ahogy mondtam, hogy nulla tapasztalattal kezdtem és nagyon sok pénzt költöttem el, hogy fejlődjek és, hogy megtanuljam mit hogyan kell csinálni, hogy sikeres legyek! Tehát több millió forintot költöttem fejlesztésre és az üzletemre. Ezt te mind megspórolhatod hiszen én már kitapostam egy utat és embereknek segítek folyamatosan, hogy sikeresek legyenek!

Ez mellett pedig egy olyan iparágba tudlak téged behozni, ahová hosszú évtizedekre tudsz építkezni és egy hatalmas karriert felépíteni!

A segítségemmel elérheted az igazi szabadságot, ami felé én is haladok villám sebességgel!

Ha neked is vannak álmaid és igazán hajlandó vagy tenni érte, akkor tudok neked segíteni!

Neked hogyan tudok segíteni?

Amennyiben úgy gondolod, hogy Neked is tudnék segíteni a következő szintre lépni, és hasonló sikereket elérni, akkor javaslom, hogy foglalj be egy ingyenes konzultációt velem az alábbi gombra kattintva: 

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.