Szenzációs hír! Megvan a Titkos Projekt webáruházának a neve és az oldal is elérhető!

Ahogy a videóban is mondtam, hogy én semmit sem akarok rád erőltetni! Te fogod eldönteni, hogy érdekel ez az ajánlat vagy nem! Viszont én csak elmondom, hogy milyen lehetőségeket tudsz itt elérni a Titkos Projektben, ha csatlakozol!

Aminek viszont én nagyon örülök, hogy a webáruházzal kapcsolatban a munkálatok nagyon jól haladnak és most már neve is van a webáruházunknak. Tegnap kaptuk a fantasztikus hírt a tulajdonosoktól, hogy elérhető az oldal és nevet is kapott!

Büszkén mutatom be nektek : ZAMNIA-t!

Mivel az informatikai programozások javában folynak, ezért természetesen átmenetileg még csak egy welcome oldal fogadja az oda látogatókat, viszont már most büszkén hirdeti a Titkos Projekt Család hírét és szeretettel üdvözli látogatóit : Welcome to ZAMNIA!

Hivatalos! Zamnia néven lesz elérhető hamarosan a webáruházunk, aminek te is a részese lehetsz!

Tehát nem a levegőbe beszélünk! Hamarosan elérhető lesz és partnerek ebből fognak nagyon szép pénzt keresni! Ezért merem ajánlani, mert itt csak is jól fogsz járni, ha csatlakozol hozzám! Én viszont hálózatot építek és ezzel együtt egy webáruház-láncot is, ami azt jelenti, hogy nem csak a saját webáruház forgalmamból kapok jutalékot, hanem partnereim forgalmából is!

Ezt így 8 mélységig lehet kapni, ami azt jelenti, hogy több 100 vagy több 1000 webáruház forgalomból is pénzt fogsz keresni, ha üzletet építesz! Viszont nem kötelező, mert csak a saját webáruházból nagyon szép pénzt fogsz keresni és nem kell hívogatnod senkit sem, mert otthonról tudod működtetni! Ez nagyon sok ember számára jó hír!

Tehát végre egy olyan ajánlat, ami minden embernek megfelel! Aki hálózatot akar építeni és karriert csinálni az csinálhat, de aki nem szeretne hálózatot építeni, annak itt a webáruház és pénzt fog keresni!

Gondold át, hogy milyen lehetőséged van jelenlegi munkahelyeden és nézd meg, hogy itt milyen dolgokat tudsz elérni és pénzt keresni! Amit még szeretnék mondani, hogy én természetesen mindenben segítek neked, ha úgy döntesz csatlakozol hozzám!

Nézd meg a videót és vedd fel velem minél előbb a kapcsolatot vagy hívj fel bátran!

Ebben tudok neked segíteni!

Várom hívásodat!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber -(Szerbia)

+36702987306 (Magyaro.)

+491704697950 (Németo.)
(viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook:  https://www.facebook.com/arpad.palfi.735

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.