Tovább hasít az e-kereskedelem 2020-ban Magyarországon és a nagy világban!

Azt már senkinek sem kell ecsetelni, hogy milyen komoly szerepet is tölt be hazánkban és a világon az internet. Magyarországon az internet, a több, mint 6 millió heti szintű internetfelhasználó bizonyítja ezt a legjobban.

Az internet használat azonban már nem csak az információ megszerzésére és szórakozásra irányul, hanem egyre nagyobb szerepet kap az online vásárlás is. Az e-kereskedelem dinamikus növekedése az elmúlt években is jelentős volt, és nem lesz ez másként 2020-ban sem!

A videóban is elmondtam, hogy a 2019-es évben a magyar elektronikus kereskedelem teljesítménye elérte a 425 milliárd forintot, ami nagyjából 20%-kal több volt, mint az ezt megelőző évben. Magyarországon már 3,4 millió aktív online vásárló él.


Előtérbe kerülnek az FMCG termékek, azaz a háztartások már el tudják intézni a havi vagy heti nagy bevásárlásaikat az interneten keresztül! Ebből kereshetsz te is pénzt a Zamnia webáruházunkkal.

És ez csak Magyarország. Neked olyan lehetőséged van, hogy az európai unió piacát meghódítsd! És hamarosan elérhetőek lesznek az FMCG termékek a mi webáruházunkban. Olyan lehetőséged van most, hogy hétköznapi emberek hétköznapi vásárlásából pénzt keres. Ez azt jelenti, hogy a háztartások már el tudják intézni a havi vagy heti nagy bevásárlásaikat az interneten keresztül a mi Zamnia webáruházunknak köszönhetően.

Egy saját webáruházzal rendelkezhetsz, amivel a munkahelyedet is kiválthatod!

Ezért hívlak ide, mert rengeteg embert érdekel a mi üzleti ajánlatunk, és te most egy webáruház láncot tudsz könnyebben felépíteni magadnak, amiből passzív bevételed lesz! Változtasd meg a FreedomXpress üzleti lehetőséggel a jelenlegi helyzetedet és indulj el minél gyorsabban céljaid felé!

Ezt a lehetőséget tudom neked és minden átlagember számára ajánlani. Ha érdekel az ajánlatom és te is szeretnél egy sikeres webáruházat működtetni, akkor keress engem bizalommal és elmondom a részleteket.

Tehát, ha te is szeretnél az e-kereskedelemben részt venni és felépíteni egy nagy karriert magadnak, akkor most itt a lehetőség a számodra!

Ebben tudok neked is segíteni!

Nézd meg a videót és vedd fel velem minél előbb a kapcsolatot vagy hívj fel bátran!

Várom hívásodat!

Még több bejegyzést ide kattintva tudsz megnézni!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Zamnia webáruházban ide kattintva tudsz benézni!

Csináld meg az ingyenes regisztrációt ide kattintva és beszéljünk utána telefonon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber ,-(Szerbia)

+436607406218 (Ausztria)
( viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook elérhetőségemhez pedig kattints ide!

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.