Újabb kedvezményt kaptunk az egyik partner cégtől és óriási hírem van a Zamnia webáruházzal kapcsolatban!

Óriási hírekkel tudok szolgálni! Még nagyobb kedvezményt kaptunk a Vodafone-tól! Ez úgy gondolom mindenkinek jó hír még neked is, ha nem vagy még Freedom Xpress Global partner! Ezzel a telefon flottával több 10.000 forintot meg fogsz spórolni! Ehhez természetesen Freedom partnernek kell lenned! Viszont én úgy gondolom, hogy már ezért a kedvezményért megéri!

Ez is óriási bizonyíték, hogy a cégünk a Freedom Xpress Global üzlet működik! Természetesen több partner cégünk van, ahol kedvezményesen tudunk vásárolni, tankolni stb.! Én úgy gondolom, hogy már ezért érdemes csatlakoznod, de ez még közzel sem minden!

Kizárólag regisztrált FreedomXpress partnereink részére, Magyarország egyik vezető mobil szolgáltatójától és annak társ vállalkozásától most még kedvezményesebben tudnak a Freedomosok telefon flottát igényelni! Brutto 4.490 Ft-ért köthetsz szerződést, KORLÁTLAN lebeszélhetőség minden szolgáltató irányába + tartalmaz 7GB internet adatforgalmat, mely forgalomba nem tartozik bele a social media alkalmazások által generált forgalom – facebook, instagram, whatsApp, viber, snapchat…

Ha te már követed egy ideje a videóimat, akkor tudod, hogy november 9.-én indul a Zamnia webáruházunk! Ma kaptuk a nagyszerű hírt, hogy a munkálatok nagyszerűen folynak és 91.000 terméke cikk van feltöltve a rendszerekbe, ami nagyságrendileg az induló termék cikk mennyiség 40-45%-át jelenti!

Ez mondjon bárki bármit is ez óriási hír és mi Freedom partnerek ezzel a webáruházzal pénzt fogunk keresni! Természetesen TE is dolgozhatsz itt és neked is lehet webáruház jogod, amivel pénzt fogsz keresni otthonról és a munkahelyedet is kiválthatod vele! Ezt már a Zamnia webáruházzal el tudod érni!


Hamarosan indulnak a Zamnia közterületi reklámjai! A tulajdonosok 30 millió forintot költenek reklámra! Azért ez is egy óriási bizonyíték!

Ezzel viszont még nincs vége, mert, ha te karrierben gondolkozol, mint én, akkor egy webáruház láncod is lehet és ez azt jelenti, hogy partnereid webáruház forgalmából is pénzt fogsz keresni! Én úgy gondolom, hogy itt mindenki megtalálja a magának megfelelő tevékenységet!

Ezt azért mondom, mert, aki nem akar hálózatot építeni, annak itt a Zamnia webáruház, amit otthonról lehet működtetni és senkit sem kell zaklatni! Viszont, aki hálózatépítésben gondolkozik az egy webáruház birodalmat tud magának felépíteni és nem csak a hálózati jutalékokat kapja meg, hanem a webáruház-láncából is részesedik folyamatosan!

És még ezzel mindig nincs vége, mert akción vannak a webáruház e-commerce sharek és aki rendelkezik legalább egy ilyen share-el az élete végéig részesedni fog a Zamnia webáruház összforgalmából! Ez óriási lehetőség és ez az akció nem lesz mindig, ezért szerezz be magadnak minél előbb legalább egy ilyen e-commerce share-t!

Budapesti villamosok is felesznek matricázva tetőtől talpig!

Én tudom, hogy az egész jól hangzik és, hogy te most kételkedsz, de én sem kezdenék bele egy olyan üzletbe, ami egyszerűen eltűnik egyszer csak a piacról! Tudom, hogy SAJNOS rengeteg ilyen történt az elmúlt években! Ezért voltam én is óvatosabb!

Viszont rengeteg bizonyítékot tettek le a Freedom Xpress Global tulajdonosai és nekem is kifizették mindig a jutalékomat! És még több partner kapott az eredményei után BMW autót, ahogy meg ígérte a cég be is tartotta! Ezt én is láttam a két szememmel!

Ezért vagyok biztos benne, hogy megfelelő helyen vagy a megfelelő időben, mert itt gyorsabban meg fogod oldani a problémáidat, ha vannak és céljaid felé veheted végre az irányt! Én mindenben segítek neked és támogatlak, hogy elérd a céljaidat, ahogy nekem is segítenek! Ezért is értem már el azt, hogy folyamatosan pénzt keresek és ezt tudom neked is megmutatni, hogy ezt te is elérd minél gyorsabban!

A döntés a te kezedben van!

Ebben tudok neked is segíteni!

Ez a Freedom Xpress Global!

Nézd meg a videót és vedd fel velem minél előbb a kapcsolatot vagy hívj fel bátran!

Várom hívásodat!

Nézd meg videón ide kattintva a BMW autó átadást!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber ,-(Szerbia)

+436607406218 (Ausztria)
(whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook elérhetőségemhez pedig kattints ide!

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.