Üzlettársakat keresek egy webáruház lánc felépítéséhez!

A címben benne van az ajánlatom,de ha így hagynám, akkor nem tudnál meg magáról az üzletről konkrétan semmit! Lehet, hogy úgy tűnik, hogy én beakarlak mindenáron szervezni a Freedom Xpress Global üzletbe!

Ha így gondolod, akkor tévedsz! Őszintén mondom, hogy nem érdekel, hogy belépsz ide vagy sem. Lehet, hogy ez nagyképűnek tűnhet, de nem erről van szó! Azért dolgozok online, mert én önkénteseket keresek, akik hajlandóak változtatni a jelenlegi helyzetükön vagy céljaikat, álmaikat szeretnék elérni!

A webáruházunk neve Zamnia.com néven lesz elérhető!

Igen, itt a Fredom Xpress Global üzletnél ez lehetséges! Ezért is keresek olyan komoly embereket, akik felépítenének maguknak egy webáruház-láncot! Ez azt jelenti, hogy nem csak a saját webáruház forgalmadból kapnád a jutalékot, hanem a te partnereid után, akiket csatlakoztattál és akiket ők csatlakoztatnak az üzlethez! Ezt így 8 mélységig fogod kapni a jutalékokat!

Tehát több 100 vagy akár több 1000 webáruház-láncnak a tulajdonosa lehetsz! Ez mellett természetesen kapod folyamatosan a hálózati jutalékokat is! Itt tehát nem egy klasszikus MLM cégről beszélünk! A Freedom egy új üzletágat nyitott meg itt üzleten belül ezzel a webáruházzal!

És nekünk azért is van könnyebb dolgunk, mert ezzel a webáruházzal nem csak hálózatépítők tudnak pénzt keresni, hanem olyan emberek is akik nem akarnak embereket zaklatni! Ezen kívül utazásokon vehetsz részt és autókba ülhetsz bele, amit a cég fizet neked csak tankolnod kell!

És most egy olyan iparágban vehetsz részt aminek van jövője és lesz is! Nem hiába döntöttek úgy a cég vezetők, hogy az e-commerce iparágban fognak nagyot alkotni! És mi partnerek jól járni! Gondolj bele, hogy lesz egy saját webáruházad, amivel annyi pénzt fogsz keresni, hogy a munkahelyedet is kiválthatod!

Viszont, ha te felépítesz magadnak egy webáruház-láncot, akkor gondolj bele, hogy milyen szinteket fogsz elérni és ez mellé a jutalékod is bőven 7 számjegyű lesz! Ezért ajánlom, mert itt tudom, hogy jó helyen vagy és pénzt fogsz keresni!

Én már felépítettem egy kisebb webáruház-láncot és ezt a tudást és lendületet tudnám átadni neked, ha érdekel az ajánlatom! Sok mindent tudnák még mondani,de ha szeretnél bővebb információt, akkor keres az elérhetőségem egyikén vagy hívj fel bátran! El fogok mondani mindent részletesen és a kérdéseidre is választ fogok adni!

Ne feled én online dolgozom és nem akarok semmit sem rád erőltetni, mert akit érdekel és szeretne változtatni a helyzetén vagy évente többször eljutni a cég költségén nyaralni és egy BMW autóba beülni, amit csak tankolni kell az fel fog hívni és csatlakozni fog!

Nézd meg a videót és vedd fel velem minél előbb a kapcsolatot vagy hívj fel bátran!

Ebben tudok neked segíteni!

Várom hívásodat!

Még több bejegyzést ide kattintva tudsz elolvasni!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Ha még több infóra van szükséged akkor kattints ide!

Üdvözlettel

Pálfi Árpád

+381616687831 -viber ,whatsApp-(Szerbia)

+491704697950 (Németo.)
(viber,whatsApp,messenger)

Skype: palfi0204

Facebook:  https://www.facebook.com/arpad.palfi.735

Megosztás:

Scroll to Top

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.

Jelentkezz egy INGYENES , 30 perces telefonos stratégiai konzultációra, ahol megnézzük hogyan tudnánk segíteni Neked a következő szintre lépni, hogy egy jobb életet teremts magadnak.